Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Tamara Henčič

Sem Tamara.

Moji izzivi s prekomerno težo so se začeli že v otroštvu, v 4. razredu osnovne šole. Takrat sem začela vidno pridobivati kilograme in izgubljati samozavest. Posledično sem bila nedružabna in se nisem družila s svojimi vrstniki, ki so se zaradi moje prekomerne teže večkrat norčevali iz mene…ž

V 8. razredu sem imela pri višini 157cm že 75kg. Vse to je samo še poglabljalo moje nezadovoljstvo s svojim telesom in samopodobo. Tudi moje psihično stanje ni bilo spodbudno. V teh najstniških letih, ko je tudi moda zelo aktualna, pa je mojo problematiko samo še stopnjevalo dejstvo, da sem lepa oblačila v trgovini lahko samo gledala – nisem si bila všeč, celo sovražila sem se…

Posledično sem se doma prenajedala (s sendviči, čipsom in coca colo). Kljub temu, da sem bila športno aktivna (hip hop, odbojka, tenis), to ni bilo dovolj, da bi ustavila naraščanje teže. Seveda sem poskušala z raznimi dietami, vendar nič ni bilo uspešno. Poleti tudi na morje s svojo družino več nisem želela. Bila sem v začaranem krogu! 

V 2. letniku srednje šole sem si priznala, da sama ne bom zmogla in se odločila, da si poiščem pomoč. Pri moji odločitvi me je podpirala mama, saj si je tudi ona želela, da bi se imela končno rada. Pobrskala sem po internetu in naletela na Linea Snello. Kar sem prebrala, mi je bilo takoj všeč, zato sem poklicala v center Celje in se naročila na prvi, brezplačni posvet.

Tamara Henčič pred Linea Snella preobrazbo

Tamara se je počutila v začaranem krogu …

Na razgovor sem odšla skupaj z mamo. Terapevtka Nina naju je lepo sprejela, nama vse razložila in svetovala najprimernejši program zame. Ker se doma več let nisem tehtala, me je številka na tehtnici takrat šokirala (88kg, 157cm). Nina me je takoj potolažila in spodbujala, da vztrajam na poti svoje preobrazbe. Postavili sva si cilj in moram priznati, da takrat nisem verjela vanj. Vsa leta moje nesamozavesti so le terjala svoj davek.

A že po prvem mesecu sem opazila rezultate, pridobila nekaj samozavesti in postala bolj optimistična. Začela sem se zdravo prehranjevati, predvsem pa redno, kar je najpomembnejše. Teža je lepo padala, telo se je začelo oblikovati, kar sem že lepo opažala po svojih oblačilih. To me je res razveselilo!

Po vsakem obisku sem se počutila bolje. Ker sem morala usklajevati šolo in tudi prevoz (vozili so me starši, ker sem še premlada, da bi imela vozniški izpit), so mi terapevtke vedno prilagodile termine…

Moram reci, da sem vsakič prav uživala v vadbi, še bolj v Bodywarmu in polna energije odhajala domov.

Tamara Henčič v Linea Snelli

Tamara med vadbo na Thermobiku

Tamara Henčič in terapevtka Linea Snella Celje

Tamara s svojo zaveznico, terapevtko iz centra Linea Snella Celje.

S programom sem začela februarja in do poletja sem bila že “nova Tamara” – nasmejana, samozavestna punca, ki je oblekla kratke hlače in se v njih prav samozavestno počuti! Tudi sošolci in učitelji me skoraj niso spoznali – sprememba je očitna! Dokazala sem si, da tudi jaz zmorem! Moja samozavest pa raste iz dneva v dan 🙂 

Tamara Henčič po Linea Snella probrazbi

Tamara je ponovno pridobila izgubljeno samozavest!

Tamara Henčič po Linea Snella probrazbi

Na maturantskem plesu se je počutila kot princeska.

Za mano je tudi maturantski ples, na katerem sem se počutila kot princeska – mojo samozavest občutijo vsi okoli mene! Spet sem nasmejana punca, nasmejana Tamara – in tega občutka se ne da opisati 😊

V 10-ih mesecih sem izgubila 24 kg in 148 cm, kar mi – brez spodbude in podpore mojih terapevtk in bližnjih, sami nikoli ne bi uspelo.

Tamara v centru Linea Snella

Hvala vam Linea Snella Celje!

Vem, da je pred mano še veliko življenjskih odločitev, vendar že sedaj vem, da je bila to ena mojih najpomembnejših v življenju.

Tamara Henčič - Linea Snella Zgodba o Uspehu

Tamara Henčič je s pomočjo Linea Snelle, v 10-ih mesecih, izgubila 24 kilogramov in 148 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA