Tanja Žlebir

KAKO PREVZETI VAJETI SVOJEGA POČUTJA V SVOJE ROKE IN PONOVNO NAJTI SEBE…

Moja zgodba se začne kot večini žensk dobro poznan scenarij; skrb za družino, skrb za »posel«, nikoli zaključen seznam obveznosti in odgovornosti ter posledično občutek “da JAZ ne obstajam”. Vse pogosteje sem se spraševala: “Kje sem jaz, kje so moje želje/ potrebe, se moram resnično vsemu odreči? Kaj pa zdravje, ki me vedno pogosteje opominja, da telesa ne morem v nedogled izkoriščati?” In to stanje je kar trajalo in trajalo… Vmes sem seveda preizkusila številne »bližnjice«, ki so obljubljale izgubo kilogramov in seveda boljše počutje, a sem se vsakič znova razočarana vrnila na začetno stanje. Praktično vse življenje sem se borila z odvečnimi kilogrami. Želela sem se znebiti lupine, ki me je obdajala, a mi ni uspevalo.

Preko službenih poti sem spoznala Tejo, zaposleno v Linea Snelli, ki mi je ob nevsiljivem ženskem klepetu (med tem, ko sem ji svetovala, katere slaščice se ji izplača preizkusiti, po poklicu sem namreč slaščičarka) navdušeno pripovedovala o nekakšnem “wellnessu za ženske«, kjer pomagajo ženskam ne le shujšati temveč tudi izboljšati kvaliteto življenja. Vedno bolj me je vse skupaj zanimalo, vsakič sem ji zastavila kakšno dodatno vprašanje. Nato sem še prebrskala spletno stran in končno zbrala pogum ter se prijavila na uvodni razgovor.

Na posvet sem prišla zadržana, polna vprašanj in seveda dvomov. Najprej me je presenetila sproščenost Snelly terapevtke Barbare, ki me je sprejela. Pogovor je hitro stekel in presenečena sem bila, kaj vse me je Barbara vprašala. Ne le koliko kilogramov imam in koliko jih želim izgubiti, temveč kako se prehranjujem, ali se kaj rekreiram, kako je z mojim zdravjem ipd.  Vsakič znova pa sva se vrnili k vprašanju, kako se ob trenutnem stanju počutim jaz… In moji takratni občutki? “Nekdo me vidi, nekdo me sliši, nekoga zanima, kako sem in kdo sem!” Opravili sva tudi analizo telesne sestave in sledil je trenutek resnice

Barbara mi je zelo direktno in brez olepševanja povedala, kaj je potrebno spremeniti (še danes ne vem, kako ji je to uspelo povedati tako realno, a hkrati z občutkom) in kako mi lahko Linea Snella pri tem pomaga. Ja, je bilo kar malo težko slišati, a danes vem, da je bil prav to tistiprelomni trenutek. Ker se zaradi poslovnih obveznosti lansko leto nismo odpravili na dopust, je padla odločitev. Moj letošnji dopust bo Linea Snella!
Odločila sem se, da želim korenito spremembo pri sebi, želim vložiti v varno naložbo in na dolgi rokželim vložiti VASE! In tako sem postala ena od mnogih Snelly obiskovalk.

Ne bom lagala, začetek je bil kar malo naporen. Nič več večernega prenajedanja, ko se  je vse umirilo… nujno je bilo povečati količino zaužite tekočine in redno obiskovati center Linea Snella Šenčur. A ko se je pojavil trenutek dvoma ali zmorem, so mi Snelly terapevtke vlile moč in voljo! Barbara, Urša, Andreja in Marijana – hvala vam! In potem so stvari stekle, začela sem uživati v prebujenih mišicah, ki sem jih ponovno čutila, spoznala sem, da zdrava prehrana večkrat dnevno ni noben bav-bav.

Vprašala sem se, kako sem lahko prej živela s tako malo tekočine dnevno… Kilogrami in centimetri pa so hitro in uspešno kopneli. Še pomembneje kot to, pa je bilo izboljšanje mojega počutja! Pogosti glavoboli so postali stvar preteklosti, spanje se je izboljšalo, povrnila sem svojo okretnost in lahkotnost – nič več zoprne zadihanosti pri malo hitrejšem koraku… V službo sem ponovno začela hodit »delat in ne jest«. In prav nič težko ni reči NE preobilju slaščic, ki jih vsak dan pripravljam. Brez slabe vesti pa tudi preizkusim, kar pripravim in se ti priboljški prav nikjer ne poznajo. Naučila sem se namreč, kako se držati zdravih navad in tudi reči NE v ključnih trenutkih.

lineasnella-tanja-zlebir

Z vsakim dnem in boljšim počutjem sem postajala tudi bolje razpoložena in kmalu sem ugotovila, da se smejem veliko več kot prej. Kontrolne meritve pa so mi vsakič znova dale nov zagon. Tako sem lažje premagovala ovire in ugotovila, da so bili na začetku zastavljeni cilji dejansko stvarni, čeprav so se sprva slišali kot znanstvena fantastika. Danes tako veliko bolj cenim, to kar sem in kar imam. Spremenjene navade pa počasi, a vztrajno vpeljujem tudi v svojo družino in se z vsakim dnem trudim biti vzor svoji najstniški hčeri. Ljudem z nasmehom na obrazu povem: »Ne, nisem bolna! Prevzela sem vajeti svojega počutja v svoje roke in ponovno našla SEBE!«

Linea Snella mi sedaj pomaga, da dosežene rezultate vzdržujem, saj so mi Snelly terapevtke povedale, da je za meno šele tretjina poti. “Ne samo izgubiti, treba je tudi obdržati!” A vem, da mi bo uspelo! Za menoj je zanimivo potovanje, pred menoj še zanimivejše. Hvala Teji, da mi je predstavila Linea Snello, hvala Barbari za njeno direktnost, ki me je predramila, hvala vsem preostalim terapevtkam za vso spodbudo in motivacijo, predvsem pa HVALA meni sami, da sem končno naredila nekaj zase!

Tanja Žlebir

ZgodbeUspeh_G_02

Tanja je v 6-ih mesecih programa izgubila 12 kilogramov in 112 centimetrov skupnega obsega!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA