Tea H. Brezavšček

MOJA NOVOLETNA ZAOBLJUBA JE BILA, DA KONČNO NAREDIM NEKAJ ZASE…

Živijo, moje ime je Tea, imam 36 let in sem ponosna mamica dveh otrok. Med prvo nosečnostjo sem se zredila za 15 kilogramov, a sem jih tudi uspešno izgubila že kmalu po porodu. Med drugo nosečnostjo sem ponovno pridobila 15 kilogramov, kateri pa so mi po porodu žal kar ostali. Še huje je bilo to, da sem se še naprej redila. Menim, da je bila glavni vzrok neurejena prehrana. Zaradi narave dela, ki ga opravljam, sem namreč imela samo 2- 3 obroke na dan. Seveda pa ni prav nič pomagalo niti kronično pomanjkanja časa.

Tea H. Brezavšček z otrokoma

Ponosna mamica Tea z otrokoma

Počutila sem se nelagodno in nesamozavestno. Odvečne kilograme sem poskušala izgubiti z različnimi napitki in s prehranskimi dopolnili, ki naj bi po besedah proizvajalcev “ČUDEŽNO” – brez gibanja in brez urejene prehrane, pometli z odvečno telesno težo. Hja, tudi sama sem temu nasedlarezultatov pa seveda ni bilo od nikjer!!

Spomini na čas pred preobrazbo...

Spomini na čas pred preobrazbo…

Nato je prišlo novo leto…
Moja novoletna zaobljuba je bila, da moram resnično narediti nekaj ZASE. Želela sem si postati zopet fit in na tehnici prebrati število kilogramov, ki sem jih imela pred prvo nosečnostjo. To je bil zame zelo velik izziv, za katerega sem vedela, da mu sama ne bom kos. Potem pa sem nekega nedeljskega večera – kot naročeno, na spletu zasledila centre Linea Snella. Malo sem raziskala, za kaj pravzaprav gre in si rekla: “Tea, to je to!!” 🙂

Še isti večer sem, brez kakršnega koli dvoma ali oklevanja, izpolnila prijavo na brezplačen posvet za center Linea Snella v Novi Gorici. Nestrpno sem čakala njihov klic. Bila sem neučakana, ker sem želela začeti čimprej. Naslednji delovni dan me je res poklicala terapevtka Sara, dorekli sva termin posveta in moja telesna preobrazba se je končno ZAČELA! 🙂

Rezultati so bili vidnejši in vidnejši, Tea pa vedno bolj žareča!

Rezultati so bili vidnejši in vidnejši, Tea pa vedno bolj žareča!

Program Snelly Star sem obiskovala dvakrat tedensko. Zelo sem bila zadovoljna s prijaznostjo in strokovnostjo terapevtk, Sare in Mojce. Zelo mi je bilo všeč njuno svetovanje glede pravilne prehrane, urejenih obrokov in prehranskih dnevnikov, ki sem jih redno pisala. Čisto na začetku so se mi zdele vaje v Thermoslimu, ki mi jih je predpisala Snelly terapevtka Sara, sicer kar težke, ampak hitro so mi kmalu postale všeč, ker so bili rezultati vidni že po prvih obiskih. To me je motiviralo in spodbujalo, da sem program redno obiskovala.

In REZULTATI?! 🙂
Moja novoletna zaobljuba je več kot izpolnjena! Zopet imam toliko kilogramov, kolikor sem jih imela pred prvo nosečnostjo. Izgubila sem 17 kilogramov in 85 centimetrov skupnega obsega. Mislim, da fotografije povejo vse!! 🙂

Počutim se fenomenalno, zelo sem zadovoljna, srečna in ponosna nase, da sem dosegla svoj cilj.

Zahvaljujem se terapevtkama Sari in Mojci za pomoč, spodbujanje in motiviranje na poti do zastavljenega cilja. Brez vaju in programa Linea Snella mi to ne bi nikoli uspelo!

Hvala, Linea Snella! 🙂

Tea H. Brezavšček

Gospa Tea Humar je s pomočjo Linea Snelle izgubila 17 kilogramov in 85 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA