Urša Juvan

KAKO PRIZANESTI FANTU IN ZAKAJ JE “ŠVIC” LAHKO KUL…

Živjo, sem Urša Juvan, študentka, stara 23 let… Pred dobrim letom sem prvič stopila v center Linea Snella. Od takrat sem, s pomočjo Snelly terapevtk, ki so bile trden podporni steber, ojačala svojo samozavest, ZMAGALA v boju z neuspešnimi dietami  in končno stopila na pot ZDRAVEGA načina življenja! 

NEKOČ…

Odkar pomnim sem bila “bucika”. Že v osnovni šoli sem prejemala zbadljive šale na račun svojih “šlaufkov” in okroglega obraza. Vedno sem bila zavzeta za šport, vendar sem se po poškodbi kolena popolnoma zapustila. Tolažila sem se s tem, da imamo prekomerno težo pač v družini in da so za odvečno težo krive težke kosti. Seveda sem, kot marsikatera druga ženska, tudi sama poskušala hitro shujšati z raznimi strogimi dietami. Nato pa, po takšnih odrekanjih, šla v drugo skrajnost in izgubljene kilograme hitro ponovno pridobila. V svoji veliki nejevolji sem se nato še rajši zatekala k nezdravim prigrizkom in slaščicam. V (dolgo nepriznanem) zavedanju, da potrebujem pomoč, sem se prijavila na brezplačen posvet v center Linea Snella

ZAČETEK PREOBRAZBE…

Med prvim merjenjem in analizo telesne sestave me je skoraj kap, ko sem zagledala številko, ki je predstavljala % maščobnega deleža. Skoraj polovico telesne sestave so predstavljale maščobne zaloge!! in takrat sem si rekla, oziroma spoznala, da je od zunanjega videza še precej pomembnejša notranja sestava. Zato sem brez pomislekov podpisala pogodbo, ki mi je jamčila končni rezultat in pričela s programom. Ker – tudi če ne izgledam najbolje, želim biti vsaj zdrava,. Se je pa na srečo izkazalo, da je zdravo telo HKRATI tudi lepo telo. Kljub temu, da sem študentka, je bila to, do danes, moja najboljša investicija!!

In se je začelo…  najprej sem ”preobrazila” kuhinjo oz. sistem prehranjevanja ter nezdrava živila zamenjala z bolj zdravimi. Začela sem jesti 5x dnevno, popila 2 – 2,5 litra vode na dan in začela telovaditi – “ŠVIC JE SEDAJ KUL”!!!  Napredek se je jasno pokazal že tekom prvega meseca programa, saj sem izgubila kilograme, centimetre, maščobo, trebuh ni bil več tako napet, imela sem več energije, z boljšo voljo poprijela za stvari in, zame najpomembnejše, svoje nejevolje nisem več spravljala na FANTA!! Moram priznati, da je bil kar revček, ko sem se, zaradi svoje nesreče in nezadovoljstva s samo sabo, stalno spravljala nanj in bila zadirčna – DRAGI, OPROSTI!!

NO, AMPAK NA KONCU JE VAŽEN REZULTAT….

Zaenkrat sem izgubila 16 odvečnih kilogramov in 92 centimetrov obsega… zmanjšala sem vsebnost maščobnega deleža za polovico in se naučila samodiscipline!! Hlač ne kupujem več po konfekcijski številki ampak takšne, kot so mi všeč! Res, da je bilo večkrat težko gledati ljudi okrog sebe, ko so jedli fast-food, čokolado in slane prigrizke, saj so bile to moje največje skušnjave. Z vmesnimi bitkami, ki sem jih bila sama s seboj, jim sedaj lahko s ponosom rečem NE! In – verjeli ali ne – s svojo notranjo močjo vplivam tudi na svojo okolico – sočasno krepim svojo in njihovo voljo. 

Nad mojo spremembo so seveda navdušeni tudi moji bližnji… fant, družina, prijatelji, sodelavci, seveda pa tudi sama! Sicer sem trenutno na polovici svoje preobrazbe, vendar verjamem, da bom dosegla cilj, ki sem si ga zadala in ga dolgoročno vzdrževala. Občutki, ko med prazniki izgubiš kakšen “gramček” in ne pridobiš več par kilogramov, so neverjetni! V ogledalo se pogledam z nasmehom in hodim naokrog z dvignjeno glavo. Dodatna motivacija pa je zagotovo september, ko me čaka “D-day”, saj se POROČIM. 

Posebej bi se rada zahvalila vsem svojim Snelly terapevtkam v centru Linea Snella Šenčur – Andreji, Urši in Barbari – za vodenje, dobro voljo, spodbudo in pozitivne pogovore.

Ker svojo izkušnjo rada delim z ljudmi okrog sebe in s pridobljenim znanjem kaj svetujem, SVETUJEM TUDI TEBI, da poskusiš najti svoj način PREOBRAZBE… kakor sem ga sama našla v Linea Snelli. Prepričala se boš, da je vedno bolje vsaj poskusiti, kot narediti nič!! 

ČE JE USPELO MENI, NE DVOMIM, DA BO TUDI TEBI! 

Urša Juvan

linea_snella_ursa_juvan

Urša je med obiskovanje programa Linea Snella – do januarja 2015 – izgubila 16 kilogramov in 92 centimetrov skupnega obsega. ČESTITAMO!!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA