Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Urška Sopelšek

“KAR KIPIM OD POZITIVNE ENERGIJE!!”

Živijo. Moje ime je Urška.

Že kot otrok sem se bojevala s prekomerno telesno težo, saj sem tolažbo vedno iskala in “našla” v hrani. Po porodu je vse šlo samo še na slabše – namesto da bi izgubila porodno težo, sem ji dodala še kar nekaj kilogramov.

Poizkusila sem kar nekaj različnih diet, a na mojo veliko žalost so bile vse brez dolgoročnega učinka. Izgubljene kilograme sem, kot po pravilu,dobila nazaj takoj po zaključku diete. S pridobivanjem kilogramov mi je upadala moja samopodoba in samozavest.

prej

V centru Linea Snella Slovenj Gradec sem pred letom dni prejela tolažilno nagrado ob lanskoletni Facebook nagradni igri. Tako sem opravila tri obiske in takoj mi je bila všeč sama vadba, celotna atmosfera in strokovni pristop Linea Snella terapevtk. Ker sem takrat še iskala zaposlitev, se za vpis v program žal nisem odločila.
Ko sem rešila to področje svojega življenja, sem se odločila, da končno naredim nekaj zase in poskusim izgubiti svoje odvečne kilograme ter se končno dobro počutiti v lastnem telesu.

urška s svojo osebno terapevtko Mojco Urška je zopet zadovoljna v svojem telesu in polna pozitivne energije.

Rezultati so bili na moje veliko veselje vidni takoj. Spremenila sem tudi način prehranjevanja. V svoj jedilnik sem vnesla več obrokov, več zelenjave in sadja. Po novem se lahko uspšeno uprem tudi sladkemu.

Od svojega prvega obiska pred letom dni sem izgubila 21 kg in 132 cm telesnega obsega! Zopet sem pridobila samozavest in končno imam spet dobro samopodobo. Tudi okolica je opazila, da kar kipim do pozitivne energije!!Pa tudi moj otrok ima več od mene. Med drugim namreč redno hodiva na dolge sprehode v naravo.
Terapevtke v Linea Snelli so res super!! 

Urška Sopelšek

urska_linea_snella

Urška je med obiskovanjem programa Linea Snella izgubila 21 kilogramov in 132 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA