Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Vesna Lovrec

Slovo od ponča, ki je postal moja uniforma

Svoje zgodbe o več kot tridesetih kilogramih plusa ne morem pričeti s stavkom, da sem bila debelušna že kot otrok. Tudi rodila nisem. Ja, zapletlo se je s ščitniškimi hormoni, a to ni bil ravno vzrok za mojo debelost. Razlog za to, da sem po 35. letu iz konfekcijske številke 36 postopoma zrasla v številko 48, je bil izključno v tem, da sem izgubila nadzor. Nadzor nad samo sabo.

Nekoč železna volja za rekreacijo, apetit za zdravo hrano in celo preveč obsedeno štetje kalorij so se izgubili v izgovorih, da mi nova služba vzame preveč časa. S sončnim zahodom so se v moji glavi zaprle vse telovadnice, tekači v naravi v večernih urah naenkrat niso bili več moja liga, do priljubljenega hriba Pohorje pa v temi poti itak nisem našla. So pa bile ponoči izjemno dobro osvetljene poti do domačega hladilnika, shrambe in lokalov s hitro prehrano.

Za več let sem obtičala v takem stanju in nič me ni prepričalo, naj ukrepam. Niti pogled v ogledalo, niti realnost na tehtnici, niti spoznanje, da me stari sošolci in znanci na ulici niso več prepoznali. Brca do streznitve so bile solzne oči moje ljube mame. Neki dan me je ujela v trenutku, ko sem na obisku pomotoma pred njo slekla pončo. Zdelo se mi je, da je do grama natančno izračunala, koliko nezdravih kilogramov skrivam pod kosom oblačila, ki sem ga skoraj sprejela za uniformo svojega življenja. Spomnim se, da je bila tisti dan sobota, a niti sekunde nisem hotela več odlašati. Zato se moje hujšanje ni pričelo v ponedeljek, ampak takoj.

Vesna Lovrec pred programom Linea Snella

Na obisku je pomotoma slekla pončo …

Vesna Lovrec pred programom Linea Snella

Sledilo je hujšanje … tudi s hitro hojo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Boksar je pokazal rešitev

Prve dni je šlo brez problema, potem se je zaradi lakote pričelo nočno trpljenje, a sem vztrajala. Večkrat tudi z napačnimi prijemi, beri prenizkim vnosom kalorij. Po pol leta sem stopila dovolj maščobe, da sem hitro hojo dopolnjevala s tekom in se prepričala, da bom na Pohorje uspela brez kisikove bombe. Uživati sem pričela v tekmi sama s sabo in ni me več motilo, da sem večkrat trenirala v temi kot podnevi. Ko je tehtnica kazala že 20 kilogramov manj, pa se je ustavilo. 

Med odločanjem o tem, ali naj zmanjšam kalorije ali naj še povečam telesno aktivnost, mi je pot prekrižal človek, ki je zaljubljen v boks. Povabil me je v telovadnico, mi priznal, da močno sunem. Za oblikovanje postave in predvsem rešitev kože, ki je zaradi trmoglavega hujšanja brez strokovnega nadzora počasi že padala v nezavest, pa mi je predlagal obisk v centru Linea Snella. Ja, moški je bil tisti, ki me je prepričal, čeravno v Linea Snella centrih poudarjajo, da terapevtke pomagajo pri oblikovanju ženskega (ne moškega) telesa.

Vesna Lovrec v Kamniških Alpah

Vesna Lovrec v Kamniških Alpah.

Vesna Lovrec v Kamniških Alpah

 

Nič ni dražje od stroška praznih kalorij

Na brezplačni posvet o tem, ali mi program ustreza, sem prišla s športno opremo. Jasno mi je bilo, da me bodo terapevtke prepričale v hipu, ne glede na ceno storitve. Mesečni obrok namreč še zdaleč ne dosega stroška praznih kalorij, ki sem jih bila v preteklosti vajena vnašati v telo. Kombinacija intenzivne vadbe v Thermoslimu ali na Thermobiku in sproščanje v Bodywarmu ali grelni blazini je hitro dala rezultate. Terapevtke, nad mano se v mariborskem centru največkrat »izživlja« Rebeka, so ubijalke kilogramov, maščobe in centimetrov. Zaradi njihove izjemne diskretnosti o rezultatih drugih strank ne morem govoriti, za lažjo predstavo pa lahko postrežem s podatkom, da so me terapevtke z nadzorom, vzpodbujanjem, vlivanjem volje, učenjem ohranjanja zdrave mere in z vedno nalezljivo dobro voljo v šestih mesecih uspele stanjšati za 70 centimetrov. Še bolj pomembno pa je, da so kožo, za katero se je zgoraj omenjeni boksar bal, da bo na določenih predelih neestetsko ovenela (če bom še naprej izgubljala na teži), čudežno napele brez invazivnega posega.  

 Vesna Lovrec in terapevtke Linea Snella Vesna Lovrec po Linea Snella preobrazbi

Ostajam, dokler ne utrdijo zadnjega milimetra

Odločitev, da sem se na pot svoje preobrazbe sprva podala čisto sama, brez dodelanega načrta in predvsem brez spremstva strokovnjaka, zagotovo ni bila prava. Sem pa zadovoljna, da sem prisluhnila človeku, ki je očitno prepoznal, kaj je primeren trening zame in predvsem, kdo me lahko utiri.

 Vesna Lovrec po Linea Snella preobrazbi.

Iz obiska v obisk se počutim lažja, nisem pridobila zgolj na moči, okrepila se je tudi moja psihična kondicija. Rezultat, ki sem ga dosegla po šestih mesecih v Linea Snella, je presegel moja pričakovanja. Se pa ne glede na to, da končno spet nosim konfekcijo 36, še ne mislim posloviti od strokovnih prijemov terapevtk in njihovega budnega spremljanja izvedbe slehernega detajla pri vadbi. Ostajam z njimi v nadaljevalnem programu, dokler jim ne uspe na meni utrditi zadnjega milimetra, čeravno bodo kmalu stari že 45 let.

 Vesna Lovrec

 Vesna Lovrec v Linea Snelli

Gospa Vesna Lovrec je s pomočjo Linea Snelle izgubila že 10 kilogramov in 70 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

 

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA