Vivi Strlekar

PRIZNAM, DA SEM SE ZJOKALA, KO SEM ZAGLEDALA SVOJE TELO V OGLEDALU… TAKRAT MI JE MOJA OSEBNA TERAPEVTKA LIDIJA REKLA: “TO, KAR VIDITE, JE REŠLJIVO IN CILJ, KI STE SI GA ZASTAVILI, BOSTE DOSEGLI!!” IN RES MI JE USPELO!

Zakaj sem se odločila objaviti svojo zgodbo? Hmmm… predvsem zato, ker se končno počutim odlično v svoji koži! In ker mi prvič v življenju uspeva ohranjati zdravo telesno težo in skladno obliko telesa. Pa vendarle tudi zato, ker želim, da še več žensk spozna Linea Snello, mojo novo življenjsko sopotnico. Moja zgodba je dolgaaaaaaaa, a jo z veseljem delim z vami… na kratko!

Center Linea Snella Celje sem začela obiskovati prejšnje leto, februarja. Takrat sem imela 78 kilogramov. Sem mamica štirih otrok in vedno sem se trudila, da bi kljub temu izgledala dobro in FIT. Na žalost pa mi to nikakor ni uspevalo. Preizkušala sem dieto na dieto in se tudi redno gibala, ampak moje telo ni bilo takšno, kot sem si želela. Ponavljal se je tudi jo-jo učinek.

Veliko sem se izobraževala, prebrala ogromno knjig in kupovala gradiva o zdravem načinu prehranjevanja. Zapravila sem ogromno denarja za preoblikovanje postave v raznih salonih, kuhala in redno jedla petkrat na dan, vendar je moje telo nekako “zablokiralo” in rezultata ni bilo. Na dan sem pretekla po 9 km, enkrat na teden pa 21 km… a ker želenega učinka ni bilo, sem spet obupala…in se spet zredila. In takrat sem si, brez zadržkov in zdrave mere, privoščila bel kruh, ocvrt krompirček, sladkarije… skratka vse, za kar sem vsa leta vedela, da ni zdravo oz. dobro za moje telo. Ko mi ni bilo v omari nič več prav in je bil moj trebuh tak, da me je že močno oviral pri sesanju ja, takrat sem se pa resnično zavedla, da moram nujno ukrepati, vendar nisem vedela kako.

10906657_817492128342915_1781896781_1 11144555_882970715128389_527066218_2

Zvečer sem brskala po internetu in videla objavo Linea Snelle. Izpolnila sem obrazec za brezplačni posvet in ga poslala. Terapevtke so mi hitro odgovorile in dogovorile smo se za termin prvega posveta. Tega dne ne bom nikoli pozabila! Sprejele so me prijazne terapevtke, izvedlemeritve, prisluhnile mojim željam in mi sestavile osebni program. Povedale so mi, kaj bo treba narediti oz. predvsem spremeniti, da se spet vrnem v formo in začnem uživati v svojem telesu. Priznam, da sem se zjokala, ko sem pogledala svoje telo v ogledalu. Takrat mi je moja osebna terapevtka rekla: »To, kar vidite, je REŠLJIVO in cilj, ki ste si ga zastavili, boste dosegli!! Pri tem vam bomo pomagale terapevtke v našem centru.«

Že čez tri dni sem začele z izvajanjem programa, ki je vključeval moj osebni program vadbenačrt uravnoteženega prehranjevanja, rednospremljanje rezultata in stalno motivacijo. Centimetri so kar kopneli, kilogrami pa prav tako. Ob vsem tem sem se počutila svobodno, lahko, varno in vedela sem, da sem na pravi poti in na pravem mestu. Končno sem začutila, da bo denar, ki ga vlagam v svoje telo, obrodil sadove! 

Ob pomoči meni dragih, prijaznih Snelly terapevtk – Nine, Lidije in Grete – mi je uspelo v šestih mesecih izgubiti 21 kilogramov in 144 centimetrov obsega!
Danes se pravilno prehranjujem, telovadim in se imam rada v svojem telesu. In če omenim še dobro družbo in prečudovit občutek, da te ima nekdo vedno pod nadzorom, ker ti želi samo dobro… Da ti voljo, da vztrajaš in se trudiš. Velikokrat bi ležala doma in če ne bi imela termina v Linea Snelli, ne bi naredila ničesar zase. Vedno komaj čakam dan, ko se moram zapeljati v Celje (in to kar 42 kilometrov v eno smer!!!), ker v tem centru res uživam… občutek, da sem za sebe naredila najboljše, pa je le še pika na i.

Vsem ženskam iz srca sporočam: “NAJ VAM NE BO TEŽKO PRITI MED NAS, V NAŠO DRUŽBO IN SKUPAJ Z NAMI ZAŽIVETI NAJLEPŠE IN NAJLAHKOTNEJŠE ŽIVLJENJE! KAJTI V LINEA SNELLI VAM POMAGAJO ZASIJATI… OD ZNOTRAJ NAVZVEN…TAKO KOT SEM JAZ!!!”  

Vivi Strlekar

ZgodbeUspeh_I_01

Gospa Vivi je v 6-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 21 kilogramov in 144 centimetrov skupnega obsega!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA