Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Beljakovinski kruh za praznične dni

Praznični čas je tudi čas polnih miz, ki jih krasijo najrazličnejše dobrote. Vendar ali ste kdaj pomislili, da je prava dobrota lahko tudi povsem enostaven BELJAKOVINSKI KRUH? Razkrivamo recept, ki ga je s Snelly terapevtkami iz centra Linea Snella Novo mesto delila stranka. Ga. Marija, iskrena zahvala za ta super recept! 🙂 

Za pripravo potrebujete naslednje sestavine:

  • 250 g skute
  • 3 cela jajca
  • 70 g mletih mandeljnov
  • 70 g lanenih semen
  • 3 žlice bučnih semen
  • 3 žlice sončničnih semen
  • 1 žlica sezama
  • 1 mala žlička soli
  • 1 mala žlička sode bikarbone

Ko imate enkrat pripravljene sestavine, je sama priprava izjemno preprosta. Zmešaj skuto in jajca ter dodaj ostale sestavine. Vse skupaj dobro pregnetite, nato pa sledi le še peka.

Beljakovinski kruh za praznike

Pečico segrejte na 170°C. Pekač obložite s peki papirjem, nanj pa nato položite še pravkar pripravljeno testo. Testo pecite v segreti pečici 80 do 90 minut.

Beljakovinski kruh bo odlična popestritev vašega prazničnega menija.

Dober tek!


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA