V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..

FIT V JESEN – vitka linija kar 35% ugodneje!

  • Si želite na hiter in udoben shujšati in celostno preoblikovati svoje telo?
  • Iščete ekskluzivno vadbeno okolje, kjer se boste počutili resnično VARNO?
  • Želite vaditi izključno na svoji postaji, na varnostni razdalji in le s svojo opremo?
  • Želite, preko aplikacije Linea Snella, do svojega vadbenega in prehranskega načrta dostopati tudi iz udobja svojega doma?
  • Želite uživati prednosti najcelovitešega programa telesa ugodneje kot kadarkoli prej?

Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja!

Naročite se še danes na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. 35% popust velja ob nakupu vašega idealnega programa. Tega, glede na vaše aktualno stanje in želje, dogovorite s terapevtom na brezplačnem posvetu. Posebna ponudba velja do razprodaje paketov, oz. od 11. do najkasneje 31. oktobra 2021. V primeru, da se centri, zaradi odloka Vlade, zaprejo, se vaša pogodba avtomatsko zamrzne in program podaljša za tako dolgo, kolikor so bili centri zaprti.

Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa. Sprejemamo tudi BON 21.

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

V centrih Linea Snella upoštevamo vse uradne smernice zdravstvenih in vladnih institucij, tako da je naše druženje prijetno, udobno, predvsem pa varno za vse.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami! 

Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA