Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

Le v aprilu prvim 55-im damam podarjamo dodaten POPUST v višini odvečnih KILOGRAMOV!

Res je! Z Linea Snello lahko zajamčeno izgubite do 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih! Vaš POPUST pa je odvisen od višine vaših odvečnih KILOGRAMOV! 🙂 

Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella. Nato s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj Snelly Star ali Lifestyle program preoblikovanja telesa. Popust je odvisen od števila kilogramov, ki jih želite izgubiti in se giblje od zajamčenih 10% do največ 30%. 

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja!

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami.

Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!