Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

.

ZADENITE “BOŽIČKA” – preoblikovanje telesa za le 98€! Zadnji praznični paketi!

Ste že slišali? Centre LINEA SNELLA, ki jih najdete v 9 ih krajih po Sloveniji, je že obiskal BOŽIČEK! Med 15. in 31. decembrom 2018, oz. do razprodaje prazničnih paketov, si lahko izpolnite največje ŽELJE ter celostno in trajno poskrbite za svoje telo, zdravje in počutje. To bo najboljša popotnica za leto 2019! Le sedaj lahko pridobite svoj Snelly Star, najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, ali Lifestyle program preoblikovanja telesa za le 98 EUR!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite praznično “KOLO SREČE”! Tako zanesljivo pridobite od 15 do kar 30 % POPUSTA!

Še več… v kolikor se bo “KOLO SREČE” ustavilo na polju “BOŽIČEK”, boste svoj izbrani, najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču, prejeli za le 98 EUR! Tako bo vaša pot do vitke linije ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja!

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami.

Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA