Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec..

“POPOLN BIKINI ZADETEK” VAM ZAGOTOVI VITKO LINIJO KAR 75% UGODNEJE! Zadnji paketi!

Le med 3. in 31. majem 2022, oz. do razprodaje 75 paketov, si lahko zagotovite VITKO LINIJO bistveno hitreje, udobno in do kar 75% UGODNEJE!

Podarite si najboljšo popotnico za sproščen dopust! Naučite se, kako rezultate in uravnotežen življenjski slog vzdrževati dolgoročno!

Le sedaj lahko pridobite svoj izbrani Snelly Starnajcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, Snelly Lifestyle program preoblikovanja telesa ali Snelly Beauty program napredne kozmetike s popustom do kar 75%!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terapevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite “KOLO SREČE”! Tako zanesljivo pridobite od 25 do kar 50 % POPUSTA!

Še več… v kolikor se bo “KOLO SREČE” ustavilo na polju “POPOLN BIKINI ZADETEK”, boste svoj izbrani program oblikovanja telesa prejeli kar 75% ugodneje! Tako bo vaša pot do vitke linije udobna, ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega izbranega programa oblikovanja telesa. Vnovčite pa lahko tudi BON 21.

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami! 

Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA