Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

V LINEA SNELLI VAS ČAKA VITKA LINIJA – Z IZJEMNIM PRAZNIČNIM POPUSTOM IN 100% GARANCIJO USPEHA!

Med 1. in 31. decembrom 2017 si lahko izpolnite svoje največje ŽELJE ter celostno in trajno poskrbite za svoje telo, zdravje in počutje. To bo najboljša popotnica za leto 2018! Le sedaj lahko pridobite svoj Snelly Star, najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču, ali Lifestyle program preoblikovanja telesa za le 48 EUR!

Kako? Naročite se na BREZPLAČEN POSVET v svojem najbližjem centru Linea Snella, s prijazno in strokovno Snelly terpevtko določite svoj program preoblikovanja telesa in, še pred nakupom, zavrtite praznično “KOLO SREČE”! Tako zanesljivo pridobite od 15 do kar 30 % POPUSTA!

Še več… v kolikor se bo “KOLO SREČE” ustavilo na polju “BOŽIČEK”, boste svoj izbrani, najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču, prejeli za le 48 EUR! Tako bo vaša pot do vitke linije ugodna in 100%, pisno ZAJAMČENA!

Pohitite in se še danes prijavite na BREZPLAČEN POSVET. Izgubili boste le odvečne kilograme, slabo voljo in nezdrave navade! 🙂

Izpolnite obrazec in rezervirajte svoj termin BREZPLAČNEGA POSVETA

 

Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja!

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami.

Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!