Brezplačen posvet

Izberite najučinkovitejši in edini program oblikovanja ženskega telesa na tržišču s 100% pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov. Izpolnite spodnji obrazec in se prijavite na brezplačen ter popolnoma neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

 Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

IZJEMNA PRILOŽNOST! Zagotovite si VITKO LINIJO po POLOVIČNI CENI in bistveno hitreje!

Želite najučinkovitejšo in najcelovitejšo rešitev za vašo VITKO LINIJONe zadovoljite se s polovičnimi rešitvami! Ujemite izjemno priložnost!

Da boste samozavestno uživali v poletnih doživetjih ali pa se vrnili v FIT formo po dopustu, vam le v teh dneh omogočamo, da v centrih Linea Snella svoje telo preoblikujete po POLOVIČNI ceni. Prijavite se na brezplačen posvet in si zagotovite VITKO LINIJO in odlično počutje po najugodnejši ceni doslej!

Ugodnost velja za zadnja prosta mesta (še 35 paketov) v centrih LInea Snella po vsej Sloveniji! Po polovični ceni lahko zakupite do največ 3 enomesečne Snelly Star ali Snelly Lifestyle programe. S tem pa se lahko zajamčeno poslovite od 1, 2-eh ali 3-eh konfekcijskih številk! Več informacij pridobite na BREZPLAČNEM POSVETU v svojem izbranem centru Linea Snella. Nudimo vam tudi ugodne plačilne pogoje za obročno odplačevanje vašega najcelovitejšega programa oblikovanja telesa.

Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja!

Vsi programi oblikovanja telesa Linea Snella so v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Zato vas vabimo na uvodni posvet, ki je brezplačen in popolnoma neobvezujoč. V sproščenem vzdušju se boste s kvalificirano Linea Snella terapevtko pogovorili o zgodovini vaše telesne teže, trenutnem življenjskem slogu, načinu prehranjevanja, željah in pričakovanjih, nato pa skupaj opredelili jasne in merljive cilje ter najustreznejšo strategijo do želenega rezultata.

Vaši dogovorjeni rezultati so v Linea Snelli 100% zajamčeni. Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh,
  • Jamstvo kvalitete storitve,
  • Jamstvo trajnosti rezultata,
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena!

Veselimo se osebnega srečanja z vami.

Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!