V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Celje

LINEA SNELLA d.o.o. Smrekarjeva ulica 1 M: 041 611 881 T: 03 491 58 20 celje@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda: 7h – 11h in 16h – 20h
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Celje:

Nina Pirnat
Vodja centra

Nina, vodja centra Linea Snella Celje, ima rada svoje delo, ker ji vsak dan predstavlja novo zgodbo, novo pot (ki ni vedno lahka) in nove zmage! Ponosna je na svoje punce – Snelly ženske: »najbolj takrat, ko res razumejo, zakaj ni bližnjic do tja, kamor je vredno priti!«.

Andreja Križnik
Terapevtka

Andreja je terapevtka, ki jo delo s strankami izredno veseli. Zelo rada prisluhne, daje nasvete in jih motivira. Vedno je nasmejana, prijazna in sočutna. »Verjamem, da se s pozitivno energijo in voljo zmore vse!«

Obiščite naš center Linea Snella d.o.o. v Celju, Smrekarjeva ulica 1. Na prvem brezplačnem posvetu nam v pogovoru zaupajte svoje želje, saj ste lahko prepričani, da vam bomo z veseljem prisluhnili in predstavili naše številne programe (thermoslim, bodywarm, kriolipoliza, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, radioferkvenca, body wrapping in termo blazina), nato pa pripravili učinkovito strategijo za preoblikovanje vašega telesa. Še posebej vam priporočamo kavitacijo oziroma po domače kar “nekirurško liposukcijo”. Kavitacija je popolnoma neinvazivna in neboleča metoda, pri kateri pride do razgradnje maščobnih celic, odvajanja in raztapljanja maščob ter zmanjševanja maščobnih elementov. Poleg tega se izboljša tudi cirkulacija. Poleg primerne terapije vam bomo svetovali tudi o pravilni prehrani ter pri sestavi uravnoteženega jedilnika. Zaupajo nam številne zadovoljne stranke in čas je, da nam zaupate tudi vi. Vljudno vabljeni!

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA