Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Celje

LINEA SNELLA d.o.o.
Smrekarjeva ulica 1
M: 041 611 881
T: 03 491 58 20
celje@lineasnella.si

Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda: 7:00 – 11:00 in 16:00 – 20:00
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Celje:

Nina Pirnat
Vodja centra

Nina, vodja centra Linea Snella Celje, ima rada svoje delo, ker ji vsak dan predstavlja novo zgodbo, novo pot (ki ni vedno lahka) in nove zmage! Ponosna je na svoje punce – Snelly ženske: »najbolj takrat, ko res razumejo, zakaj ni bližnjic do tja, kamor je vredno priti!«.

Andreja Križnik
Terapevt

Andreja je terapevtka, ki jo delo s strankami izredno veseli. Zelo rada prisluhne, daje nasvete in jih motivira. Vedno je nasmejana, prijazna in sočutna. »Verjamem, da se s pozitivno energijo in voljo zmore vse!«

Žanet Rues
Terapevt

Žanet je diplomirana dietetičarka, ki svoje strokovno znanje na področju prehrane in iskreno željo ter čut do pomoči ženskam združuje kot terapevtka v centru Linea Snella. Tudi sama je nekoč poznala tegobe nezadovoljstva s postavo. Prav zato lahko z obiskovalkami deli tisti poseben kanček empatije in razumevanja za ohranitev motivacije in dosego želenega cilja. Odgovorila bo na vsa vaša vprašanja o uravnoteženi prehrani ter pripravila ustrezne in raznovrstne jedilnike.

Nina Ožir
Študentka

Nina vas med vadbo budno spremlja in poskrbi, da so vaje pravilno izvedene. Je odlična motivatorka in vzdušje v njeni družbi je vedno sproščeno in prijetno. Odlikuje jo znanje s področja kozmetike, zato vam lahko pomaga odpraviti tudi morebitne estetske nepravilnosti.

Obiščite naš center Linea Snella d.o.o. v Celju, Smrekarjeva ulica 1. Na prvem brezplačnem posvetu nam v pogovoru zaupajte svoje želje, saj ste lahko prepričani, da vam bomo z veseljem prisluhnili in predstavili naše številne programe (thermoslim, bodywarm, kriolipoliza, kavitacija, vibracijska vadba, pressoterapija, radioferkvenca, body wrapping in termo blazina), nato pa pripravili učinkovito strategijo za preoblikovanje vašega telesa. Še posebej vam priporočamo kavitacijo oziroma po domače kar “nekirurško liposukcijo”. Kavitacija je popolnoma neinvazivna in neboleča metoda, pri kateri pride do razgradnje maščobnih celic, odvajanja in raztapljanja maščob ter zmanjševanja maščobnih elementov. Poleg tega se izboljša tudi cirkulacija. Poleg primerne terapije vam bomo svetovali tudi o pravilni prehrani ter pri sestavi uravnoteženega jedilnika. Zaupajo nam številne zadovoljne stranke in čas je, da nam zaupate tudi vi. Vljudno vabljeni!

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA