Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Izola

Linea Snella d.o.o.
Marina Izola, Amfora
Tomažičeva ulica 4a
M: 051 327 400
izola@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Izola:

Renata Kyra Milinović
Terapevt

Renatino poslanstvo je pomagati obiskovalkam do vitke linije in odličnega počutja na udoben in ženskam prijazen način. Skrbi, da se boste v centru počutili kot doma, hkrati pa zanesljivo dosegli svoj zastavljen cilj. 

Lara Cah
Terapevt

Lara je študentka zaključnega letnika kozmetike. Svoje delo opravlja s srcem in vesela je vsakega novega izziva, ki ji ga stranka predstavlja. S svojim znanjem se trudi odpraviti vsako težavo in nepravilnost, s katero se stranka sooča. Zelo rada se nenehno izobražuje in sledi najnovejšim trendom sodobne estetike. Tako vam predano pomaga do vašega cilja. Z veseljem vam bo svetovala in odgovorila na vaša vprašanja.

 

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA