V centrih Linea Snella z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Izola

Linea Snella d.o.o.
Marina Izola, Amfora
Tomažičeva ulica 4a
M: 051 327 400
izola@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Izola:

Barbara Tejić
Terapevtka

Snelly terapevtka Barbara, ki je tudi certificirana AFP prehranska svetovalka, skrbi, da obiskovalke uspešno spremenijo svoje nezrave navade in vzorce ter strokovno in dolgoročno uvedejo zdrav in uravnotežen  življenjski slog. Rada jih tudi razvaja z zanimivimi recepti in jim svetuje, kako popestriti obroke, da je prehrana okusna in raznolika.

Kelly Švab
Vodja centra

Vodja centra, Kelly, se ukvarja z najsodobnejšimi estetskimi tretmaji za oblikovanje in pomlajevanje telesa. Ima bogate izkušnje, katere je pridobila preko svojega dela in na Visoki šoli za kozmetiko. Zelo rada pomaga obiskovalkam, ki imajo izzive s kožo in oblikovanjem postave. Vedno pa ima na zalogi tudi odlične nasvete za domačo nego kože in telesa.

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA