Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Koper

Linea Snella d.o.o.
Sermin 70
M: 051 327 400
koper@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Koper:

Renata Kyra Milinović
Terapevt

Renatino poslanstvo je pomagati obiskovalkam do vitke linije in odličnega počutja na udoben in ženskam prijazen način. Skrbi, da se boste v centru počutili kot doma, hkrati pa zanesljivo dosegli svoj zastavljen cilj. 

Lara Cah
Terapevt

Lara je študentka zaključnega letnika kozmetike. Svoje delo opravlja s srcem in vesela je vsakega novega izziva, ki ji ga stranka predstavlja. S svojim znanjem se trudi odpraviti vsako težavo in nepravilnost, s katero se stranka sooča. Zelo rada se nenehno izobražuje in sledi najnovejšim trendom sodobne estetike. Tako vam predano pomaga do vašega cilja. Z veseljem vam bo svetovala in odgovorila na vaša vprašanja.

 

Terapije

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA