Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Šenčur pri Kranju

VAMALIS, športne dejavnosti d.o.o. 
Poslovna cona 18 A
M: 051 646 553
T: 04 279 19 67
E: sencur@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Šenčur pri Kranju:

Barbara Urek
Vodja centra

Barbara je vodja centra, ki že od samega začetka delovanja centra v Šenčurju, poleg dela z obiskovalkami, poskrbi tudi za vse stvari v »ozadju«. Tako lahko Snelly obiskovalke v centru maksimalno uživajo in dosegajo zastavljene cilje. Pri delu ji pomaga osebna izkušnja borbe s kilogrami in izzivi vzdrževanja. V prostem času pa jo najdete nekje na svežem zraku, v športni akciji.

Tjaša Eržen
Terapevt

Terapevtka Tjaša se zaveda, da hujšanje in oblikovanje postave ni vedno enostavno. Zato je obiskovalkam vedno v podporo in pomoč.  Z njenim svetovanjem in spodbudo je pot do željenih rezultatov veliko lažja. Hkrati pa z obiskovalkami tudi z veseljem deli uporabne nasvete s področja kozmetike.

Urška Hrovat
Terapevt

Terapevtka Urška je ljubiteljica dobre hrane in tudi sama zelo rada pripravlja zdrave in uravnotežene obroke. Ideje za njih z veseljem deli tudi našim obiskovalkam. A to ne pomeni, da bo ob prehranskih spodrsljajih zamižala na eno oko. Ravno nasprotno, kljub mladosti je odločna in dosledna. Dobre volje ji ne zmanjka in če njenim varovankam kdaj malo zmanjka vztrajnosti, jih zna ponovno usmeriti na pot do zastavljenega cilja.

 

V neposredni bližini Kranja, v industrijski coni Šenčur, najdete center Linea Snella, kjer skrbimo za vašo lepoto, dobro počutje in zdravje. Ponujamo vam številne programe in terapije oblikovanja telesa – od Thermoslima, Bodywarma, kriolipolize, kavitacije, vibracijske vadbe, pressoterapije, radioferkvence, body wrappinga in termo blazine, ki so izredno učinkoviti in omogočajo doseg vidnih rezultatov brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov. Pridružite se tisoče zadovoljnim ženskam, ki so že uspešno preoblikovale svojo postavo. Pomagali vam bomo tudi pri odpravi celulitnih stanj in trdovratnih maščob. Naravna liposukcija oz. kavitacija namreč omogoča pospešeno izločanje maščobe na naraven in biološki način in je uporabnikom prijazna. Pozitivne rezultate in vidne spremembe boste lahko videli že po prvi terapiji, za optimalne rezultate pa lahko kavitacijo kombinirate z radiofrekvenčno terapijo. Ponosni smo tudi na najnaprednejšo tehnologijo za trajno odstarnjevanje lokalnih maščobnih oblog – kriolipolizo. Pridružite se nam! Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet, kjer vam bomo pomagali pri izbiri prave strategije do vašega cilja – vitke linije in odličnega počutja. Le v centrih Linea Snella do vaši dogovorjeni rezultati 100% pisno zajamčeni.

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA