Šenčur pri Kranju

MIRAN PEČOLAR s.p.
Poslovna cona 18 A
M: 051 646 553
T: 04 279 19 67
sencur@lineasnella.si
Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda:
Četrtek:
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Šenčur pri Kranju:

Barbara Urek
Vodja centra

Barbara je terapevtka, ki že od samega začetka delovanja centra v Šenčurju, poleg dela s strankami, poskrbi tudi za vse stvari v »ozadju«, da lahko Snellyce maksimalno uživajo. Pri delu ji pomaga osebna izkušnja borbe s kilogrami in izzivi vzdrževanja. V prostem času pa jo najdete nekje zunaj v športni akciji.

Andreja
Terapevtka

Andreja, terapevtka, ki v centru s svojo »jin« energijo, poskrbi za prefinjenost in je prava protiutež Uršinemu »jangu«. Rada se potepa po svetu in širi svoja obzorja.

Urša
Terapevtka

Urša, terapevtka in mamica dveh sončkov, je sama dokaz, da je fit formo in postavo mogoče doseči in obdržati tudi po dveh zaporednih nosečnostih. Rada oskrbi, da je v centru vedno pestro in zabavno. »Zabušavanje« pri vadbi – kaj je že to?!

V neposredni bližini Kranja, v industrijski coni Šenčur, najdete center Linea Snella, kjer skrbimo za vašo lepoto, dobro počutje in zdravje.

Ponujamo vam številne programe in terapije oblikovanja telesa – od Thermoslima, Bodywarma, kriolipolize, kavitacije, vibracijske vadbe, pressoterapije, radioferkvence, body wrappinga in termo blazine, ki so izredno učinkoviti in omogočajo doseg vidnih rezultatov brez stradanja in ekstremnih telesnih naporov. Pridružite se tisoče zadovoljnim ženskam, ki so že uspešno preoblikovale svojo postavo.

Pomagali vam bomo tudi pri odpravi celulitnih stanj in trdovratnih maščob. Naravna liposukcija oz. kavitacija namreč omogoča pospešeno izločanje maščobe na naraven in biološki način in je uporabnikom prijazna. Pozitivne rezultate in vidne spremembe boste lahko videli že po prvi terapiji, za optimalne rezultate pa lahko kavitacijo kombinirate z radiofrekvenčno terapijo. Ponosni smo tudi na najnaprednejšo tehnologijo za trajno odstarnjevanje lokalnih maščobnih oblog – kriolipolizo.

Pridružite se nam! Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet, kjer vam bomo pomagali pri izbiri prave strategije do vašega cilja – vitke linije in odličnega počutja.

Le v centrih Linea Snella do vaši dogovorjeni rezultati 100% pisno zajamčeni.

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA