Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Velenje

METAMORFOZA d.o.o.
PE Linea Snella Velenje
Cesta talcev 21

M: 041 448 900
velenje@lineasnella.si

 

Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda: 12:00 – 20:30
Četrtek: 12:00 – 20:30
Petek: 7:00 – 12:00

Spoznajte Snelly ekipo centra Velenje:

Lejla Hajdarević
Terapevt

Samo en kotiček vesolja lahko zagotovo izboljšate. To ste vi sami. Na tej poti vam bom z največjim veseljem pomagala. Skupaj bomo našli pravo strategijo, ki vas bo pripeljala do želenih rezultatov. Vsak od nas se je vsaj enkrat v življenju v svojem telesu počutil negotovo, ampak s skupnimi močmi lahko to spremenimo. Zapomnite si, še tisoč milj dolgo potovanje se začne z enim samim korakom. Morda je to korak v celostno preobrazbo v Linea Snelli.

Špela Strahovnik
Terapevt Qds

Špela se je že v srednji šoli usmerila v skrb za zdravje in dobro počutje. Zaključila je srednjo šolo farmacije, sedaj pa se kot diplomirana dietetičarka še močneje zaveda, kako pomembno je skrbeti zase.
Nezdrav način življenja – hitra prehrana, premalo gibanja in preveč stresa – nas ovirajo pri prehodu do najboljše različice sebe. Prav pri tem prehodu pa vam Špela lahko največ pomaga. V preteklosti se je tudi sama soočala z nezdravim načinom življenja, kar jo je vodilo skozi razne diete, različne vadbe, padce in vzpone. Zato znanja ni pridobila le iz učenja in knjig, ampak je spoznanja preizkusila tudi na sebi. Zaradi svoje borbe s slabo samopodobo dobro ve, kako ključnega pomena je, da se imamo radi ter skrbimo zase tako od zunaj kot od znotraj. Potrebni  so trud, volja, trma, predvsem pa ljubezen do sebe, da počasi začnemo sprejemati, da je zdrav način življenja le odraz ljubezni do sebe.

Obiščite nas v centru Linea Snella v Velenju. Linea Snella terapevtke bodo poskrbele za vašo VITKO LINIJO, zdravje in odlično počutje. Metoda Linea Snella je ena naučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Z našo pomočjo lahko hitro in 100% zajamčeno preoblikujete svoje telo. Linea Snella je pravo nasprotje od klasičnih metod hujšanja, ki temeljijo na stradanju in telesnih naporih. Temelji na neinvazivnih metodah, ki omogočajo ohranjanje dobrega počutja, hkrati pa z njimi dosegate želene cilje v povprečju kar tri do štirikrat hitreje. Poskrbite za svojo lepoto, zdrave in dobro počutje in si izberite enega od naših programov, ki vsebujejo tudi najnaprednejše terapije, kot so kavitacija ali naravna liposukcija in druge. Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet in nas obiščite v Velenju, kjer bomo poskrbeli za vaše zdravje, odpravo odvečne telesne teže in odlično počutje!

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA