V centrih Linea Snella z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Velenje

METAMORFOZA d.o.o.
PE Linea Snella Velenje
Cesta talcev 21

M: 041 448 900
velenje@lineasnella.si

 

Delovni čas
Ponedeljek:
Torek:
Sreda: 7h – 11h in 16h – 20h
Četrtek: 12h – 20h
Petek:

Spoznajte Snelly ekipo centra Velenje:

Sara Sinanović
Terapevt Qds

Sara je dipl. kineziologinja in dipl. fizioterapevtka. Njena največja prednost pri delu z ljudmi pa ni samo strokovno znanje, ampak tudi empatija in čut za sočloveka. Njena velika želja je pomagati ženskam, da bi se v svoji koži počutile najbolje, zato jo je pot od zdravilišč, ambulant in bolnišničnih hodnikov ponesla ravno na pravi kraj – do Linea Snelle.

Motivacije vam v njeni družbi nikoli ne bo manjkalo, saj se vedno trudi ustvariti dobro vzdušje in prijetno atmosfero. Sama namreč verjame v to, da je vsaka stvar dosegljiva, kadar imaš na obrazu nasmeh. Zato je njen glavni cilj, da obiskovalke iz našega centra odhajajo nasmejane ter zadovoljne same s seboj.

Michele Videmšek
Terapevt

Kot študentka zadnjega letnika zdravstvene nege se zelo dobro zavedam pomembnosti zdravega načina življenja, še posebej pri današnjemu “hitrem” načinu življenja.
Verjamem, da je veliko v ravnotežju – najti moramo nekaj, kar dejansko deluje pri nas. Nekaj, čemur bomo zmožni slediti celo življenje.

Že od malih nog se ukvarjam s športom. Trenirala sem atletiko, odbojko, plavanje, hip-hop, drsanje. S svojo motivacijo, pozitivnostjo in odločnostjo vem, da lahko motiviram in pomagam tudi drugim.
Dobro počutje v svojem telesu in izgled odražata trdo delo, predanost in disciplino, ki smo jo vložili, da smo to dosegli. Moramo biti dosledni, pridni in vztrajni. Vse to pa so lastnosti, ki so pomembne na vseh področjih življenja. Veselim se pomagati to doseči ali izboljšati vsem posameznicam, ki se nas odločijo obiskati.

Obiščite nas v centru Linea Snella v Velenju. Linea Snella terapevtke bodo poskrbele za vašo VITKO LINIJO, zdravje in odlično počutje. Metoda Linea Snella je ena naučinkovitejših naravnih metod oblikovanja telesa na svetu. Z našo pomočjo lahko hitro in 100% zajamčeno preoblikujete svoje telo. Linea Snella je pravo nasprotje od klasičnih metod hujšanja, ki temeljijo na stradanju in telesnih naporih. Temelji na neinvazivnih metodah, ki omogočajo ohranjanje dobrega počutja, hkrati pa z njimi dosegate želene cilje v povprečju kar tri do štirikrat hitreje. Poskrbite za svojo lepoto, zdrave in dobro počutje in si izberite enega od naših programov, ki vsebujejo tudi najnaprednejše terapije, kot so kavitacija ali naravna liposukcija in druge. Prijavite se na neobvezujoč, brezplačen posvet in nas obiščite v Velenju, kjer bomo poskrbeli za vaše zdravje, odpravo odvečne telesne teže in odlično počutje!

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA