Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Biodermogeneza

Prva neinvazivna metoda odpravljanja strij potrjena s strani univerzitetnih študij

Se vaša življenjska zgodba bere tudi na vašem telesu? Strije so drugi najbolj razširjen problem med kožnimi nepravilnostmi, takoj za celulitom. Nastanejo zaradi stanjšanja površinskega sloja in izgube elastičnosti kože, povzročajo pa jih večja nihanja telesne teže ter hormonske in biokemične spremembe v telesu.

Dolga leta je bilo odpravljanje strij zaradi napačnega pristopa neuspešno, večkrat celo neprijetno in boleče. Biodermogeneza® je naravna metoda, ki zagotavlja učinkovite in trajne rezultate, brez bolečin in poškodb tkiva.

Poglejte si več TUKAJ.


Prikaz poškodovanega tkiva in rezultata, beleženega po obravnavi področja z Biodermogenezo.

Popolnoma naravna metoda odpravljanja strij

Metoda Biodermogeneze® omogoči, da se brazda poškodovanega tkiva – strije s ponovno prekrvavitvijo zopet zapolni. Na naraven način inbrez poškodb tkiva se pospeši:

  • mikrocirkulacija,
  • prekrvavitev in
  • regeneracija kožnega tkiva.

Za prijavo na brezplačen pregled nas pokličite v center Linea Snella na 01 232 14 83 ali izpolnite obrazec na levi.

Biodermogeneza® je prva terapija, ki se pri odpravi strij izogiba destruktivnim konvencionalnim pristopom njihovega odstranjevanja.

Učinki Biodermogeneze®:

  • Zapolnjenje in zmehčanje brazd, občutek mehke in elastične kože. Strija se postopoma zmanjša in izravna z nepoškodovanim tkivom.
  • Boljša prekrvavitev – brazda strije se dvigne, tkivo izgubi tipično bledo barvo.
  • Večja elastičnost kože – tkivo postane bolj napeto in čvrsto, večja je tudi njegova vlažnost.
  • Ponovna zagorelost – postopno povečanje melanocitov v tkivu omogoča ponovno obarvanje poškodovane kože na popolnoma naraven način.
  • Razstrupljanje – limfni mikro obtok se reaktivira in omogoči odvajanje toksinov. S tem koži zagotavlja svežino, značilno za mlado in zdravo tkivo.

strije_09

Medtem ko je pri klasičnih metodah odstranjevanja strij sončenje močno odsvetovano, je pri terapiji z Biodermogenezo celo zaželeno. Biodermogeneza® je edina metoda, s pomočjo katere zdravljena strija na soncu lahko ponovno porjavi.

strije_10

Biodermogeneza® pospeši naravne biološke procese in pripomore k regeneraciji tkiva brez stranskih učinkov.

Terapija, za razliko od drugih oblik terapije proti kožnim nepravilnostim, tkivo obnovi brez kakršnihkoli poškodb ali stranskih učinkov. Med potekom terapije vaš način življenja ostane nespremenjen, brez skrbi se lahko izpostavljate soncu in nosite oprijeta oblačila.

Znanstveno preizkušena metoda, potrjena s strani univerz

Biodermogeneza® temelji na znanstvenih raziskavah vodilnih strokovnih in univerzitetnih oddelkov s področja kozmetične kirurgije iz Italije in Španije (Dermatološko-venerološki oddelek Univerze v Pisi, Avtonomna univerza v Barceloni, Špansko združenje za medicino za medicino in kozmetično kirurgijo…). Poleg uspešnih preizkusov na več kot 2000 osebah, so rezultati metode Biodermogeneze® priznani s strani najprestižnejših dermatoloških šol Univerze v Pisi in Univerze v Barceloni.

Več informacij in objavljene študije najdete TUKAJ.

Visoka stopnja učinkovitosti:

Po analizi rezultatov metode Biodermogeneze®, na več kot 2.000 osebah, je odstotek uspešnosti narasel na 88,46%. V kar 35 odstotkih strije niso bile več vidne, v 40 odstotkih pa so se strije vidno zmanjšale in obarvale s pigmentom.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA