Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Kriolipoliza

ODSTRANITE TRDOVRATNE MAŠČOBNE OBLOGE – trajno in varno!

Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. V postopku, z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma, varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

V centrih Linea Snella izvajamo kriolipolizo s pomočjo vrhunskega aparata evropskega porekla, s CE certfikatom. To vam zagotavlja, da dosežete najboljše možne rezultate varno in po najbolj konurečni ceni na tržišču.

Za trajen in viden rezultat zadostuje od 1 do največ 4 obdelav posameznega področja, postopek pa ne zahteva telesne vadbe ali restriktivnih diet. S kriolipolizo varno in zanesljivo odstranimo maščobne obloge tam, kjer je to sicer najtežje – na trebuhu, pasu, bokih, stegnih in na rokah.

Kriolipolizo izvajamo v centrih Linea Snella Bežigrad, Linea Snella Šenčur, Linea Snella Maribor in Linea Snella Izola. Za več informacij nas pokličite na
051 661 699 (Bežigrad), 051 646 553 (Šenčur), 031 675 747 (Maribor) in 051 327 400 (Izola) ali izpolnite spodnji obrazec.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

kriolipoliza-linea-snella

           Pred terapijo                            Med terapijo                             Po terapiji

Revolucionarna tehnologija za trajne rezultate

Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. S kriolipolizo dosežemo približno 20 % zmanjšanje maščobnih celic že po enem tretmaju.

Kriolipoliza na področju trebuha - stanje takoj po obdelavi
Kriolipoliza na področju trebuha – stanje po opravljeni 4. obdelavi

Posebna vakuumska ročka, s pomočjo katere se ustvari maščobna guba, omogoča nadzorovano in popolnoma varno ohladitev celotnega predela obdelave. To omogoča posebna tehnologija, imenovana “celle di peltier”,  ki deluje na notranji površini ročke. Sistem modularnega in dinamičnega vakumskega črpanja v notranjosti ročke aktivira posebno kompresijsko in dekompresijsko masažo, ki stimulira mikroprekrvavitev in tako preprečuje morebitno nekrozo celic.

V notranjosti ročke se nahaja merilec temperature, kar omogoča stalno spremljanje temperature v kožni gubi. Koža je med tretmajem popolnoma zaščitena s posebno vlažno gazo. Postopek traja od 40 – 60 minut in omogoča izjemno učinkovito ter trajno odpravo lokalnih maščobnih oblog.

Rezultati obiskovalke Karmen – obdelano področje pred in po 4-ih terapijah

Med postopkom ohlajanja začnejo trigliceridi v maščobnih celicah koagulirati, kar sproži proces naravnega razkroja, ki vodi v postopno zmanjševanje maščobne plasti. Razpadle maščobne celice se nato preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa.Ta mehanizem se vzpostavi po približno 15 dnevih od “kristalizacije”, oz. opravljenega postopka. Tako lahko, v obdobju približno 30 – 45 dni, v celoti pa po stabilizaciji rezultata v naslednjih 90 dnevih po terapiji, opazimo približno 20 % zmanjšanje maščobnega deleža na obravnavanem predelu.

Takšen način delovanja na lokalizirane maščobne obloge je izjemno učinkovit pri obravnavi kožnih gub premera 50-60 mm in več,  torej ravno na najbolj “kritičnih” predelih telesa.

Minimalna debelina maščobnega tkiva10 mm
Obdelava po predelih1 – 4 predeli v 1 obisku (največkrat 1 ali 2)
Priporočeni predeli obdelaveTrebuh, boki, notranji in zunanji predel stegna, notranji in zunanji predel kolena, hrbet, spodnji del zadnjice in roke
Moč vakuma-220 mBar
Trajanje obdelave40 –  60 min
Temperatura obdelaveDo največ – 8C
Skupno število obdelav1- 4 obdelave posameznega predela
Časovni premor med obdelavami na istem prodročjuobravnave istega predela ponavljamo v razmiku 4 – 5 tednov

Kontraindikacije

Postopek kriolipolize je primeren za zdrave osebe.

Kontraindikacije so: nosečnost, dojenje, obolenja ledvic in/ali jeter, preobčutljivost na mraz, srčni spodbujevalniki, kardio vaskularna obolenja, elektronske naprave različnih vrst, rakava obolenja, epilepsija, mladoletne osebe (razen z dovoljenjem zdravnika), krioglobinuria, urtikarija (povzročena zaradi mraza), hemoglobinuria, ozebline, varikozne vene, flebitis, termoflebitis, kovinski vsadki ali proteze v bližini področja terapije, poškodbe, odprte rane, infekcije (z dovoljenjem zdravnika), inzulinsko odvisna sladkorna bolezen (z dovoljenjem zdravnika), kardiomiopatija, sumljiva kožna znamenja, dermatitis, carski rez, večje brazgotine, hernia (na predelu, kjer se izvaja terapija), jemanje antikoagulacijskih zdravil, ostale bolezni ali stanja, kjer se predvidevajo škodljivi učinki kriolipolize.

V primeru dvoma ali je terapija za vas primerna, se pred postopkom posvetujte z osebnim zdravnikom.

Stranski učinki:

  • Po terapiji se lahko na obravnavanem področju pojavi rdečica, ki lahko traja minute ali ure.
  • Lahko se pojavi lokalizirana podplutba, ki navadno izgine v nekaj dnevih.
  •  Možna je preobčutljivost obravnavanega področja, ki lahko traja od 1 do 8 tednov.
  • Možno je ščemenje na obravnavanem področju, ki lahko traja 2 do 3 tedne.
  • Po terapiji se lahko pojavi občutek izčrpanosti ali utrujenosti.

Je terapija boleča?

Postopek krioterapije je sorazmerno neboleč. V prvih nekaj minutah obravnave, med počasnim ohlajanjem tkiva in delovanjem vakuma, ki ustvarja maščobno gubo, čutite rahlo neprijeten občutek, ki kmalu izgine. Postopek je mogoče kadarkoli samostojno prekiniti.

Po opravljeni terapiji se lahko nemudoma vrnete k vsakodnevnim aktivnostim, saj terapija ne zahteva daljšega regeneracijskega časa. Lokalno lahko na obravnavanem mestu opazite prehodno rdečico, povečano občutljivost na dotik ter manjšo izboklino, ki je posledica delovanja vakuma. Vsi simptomi so kratkotrajnega značaja in običajno izginejo najkasneje v 2 do 3-eh tednih po obravnavi.

Kakšna je cena terapije?

Cena terapije se razlikuje glede na vaše individualne izzive in izbrano področje aplikacije. Vabljeni na brezplačen posvet.

Kriolipolizo izvajamo v centrih Linea Snella Bežigrad, Linea Snella Šenčur, Linea Snella Maribor in Linea Snella Izola.Za več informacij nas pokličite na
051 661 699 (Bežigrad), 051 646 553 (Šenčur), 031 675 747 (Maribor) in 051 327 400 (Izola) ali izpolnite spodnji obrazec.


Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

Kriolipolizo pa je preizkusila tudi naša obiskovalka Karmen Lukša, ki pravi, da je končno POPOLNOMA ZADOVOLJNA s svojim telesom! Njeno osebno izkušnjo preberite TUKAJ!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA