Kriolipoliza

ODSTRANITE TRDOVRATNE MAŠČOBNE OBLOGE – trajno in varno!

Kriolipoliza je najsodobnejša estetska tehnologija za neinvazivno odstranjevanje trdovratnih lokaliziranih maščobnih oblog, katerih ne moremo uspešno odpraviti niti z vadbo niti z uravnoteženo prehrano. V postopku, z napredno tehnologijo hlajenja in vakuuma, varno zamrznemo maščobne celice in pospešimo njihovo naravno izločanje. Tako lahko terapija učinkovito nadomesti invazivne in boleče postopke, kot je liposukcija.

V centrih Linea Snella izvajamo kriolipolizo s pomočjo vrhunskega aparata evropskega porekla, s CE certfikatom. To vam zagotavlja, da dosežete najboljše možne rezultate varno in po najbolj konurečni ceni na tržišču.

Za trajen in viden rezultat zadostuje od 1 do največ 5 obdelav posameznega področja, postopek pa ne zahteva telesne vadbe ali restriktivnih diet. S kriolipolizo varno in zanesljivo odstranimo maščobne obloge tam, kjer je to sicer najtežje – na trebuhu, pasu, bokih, stegnih in na rokah.

AKCIJSKA PONUDBA – le do 31. decembra 2018:
Ob nakupu paketa 4-ih aplikacij vam priznamo 35 % POPUST! 35 paketov!

Kriolipolizo izvajamo v centrih Linea Snella BežigradLinea Snella Šenčur in Linea Snella Maribor.
Za več informacij nas pokličite na
051 661 699 (Bežigrad), 051 646 553 (Šenčur) ali 031 675 747 (Maribor) ali izpolnite spodnji obrazec.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

kriolipoliza-linea-snella

           Pred terapijo                            Med terapijo                             Po terapiji

Revolucionarna tehnologija za trajne rezultate

Kriolipoliza je postopek, s katerim dosežemo, da na izbranem področju obdelave maščobne celice zamrznejo, razpadejo in se preko limfnega sistema izločijo iz telesa. S kriolipolizo dosežemo približno 20 % zmanjšanje maščobnih celic že po enem tretmaju.

Kriolipoliza na področju trebuha - stanje takoj po obdelavi

Kriolipoliza na področju trebuha – stanje po opravljeni 4. obdelavi

Posebna vakuumska ročka, s pomočjo katere se ustvari maščobna guba, omogoča nadzorovano in popolnoma varno ohladitev celotnega predela obdelave. To omogoča posebna tehnologija, imenovana “celle di peltier”,  ki deluje na notranji površini ročke. Sistem modularnega in dinamičnega vakumskega črpanja v notranjosti ročke aktivira posebno kompresijsko in dekompresijsko masažo, ki stimulira mikroprekrvavitev in tako preprečuje morebitno nekrozo celic.

V notranjosti ročke se nahaja merilec temperature, kar omogoča stalno spremljanje temperature v kožni gubi. Koža je med tretmajem popolnoma zaščitena s posebno vlažno gazo. Postopek traja od 40 – 60 minut in omogoča izjemno učinkovito ter trajno odpravo lokalnih maščobnih oblog.

Rezultati obiskovalke Karmen – obdelano področje pred in po 4-ih terapijah

Med postopkom ohlajanja začnejo trigliceridi v maščobnih celicah koagulirati, kar sproži proces naravnega razkroja, ki vodi v postopno zmanjševanje maščobne plasti. Razpadle maščobne celice se nato preko limfnega sistema po naravni poti začnejo izločati iz telesa.Ta mehanizem se vzpostavi po približno 15 dnevih od “kristalizacije”, oz. opravljenega postopka. Tako lahko, v obdobju približno 30 – 45 dni, v celoti pa po stabilizaciji rezultata v naslednjih 90 dnevih po terapiji, opazimo približno 20 % zmanjšanje maščobnega deleža na obravnavanem predelu.

Takšen način delovanja na lokalizirane maščobne obloge je izjemno učinkovit pri obravnavi kožnih gub premera 50-60 mm in več,  torej ravno na najbolj “kritičnih” predelih telesa.

Minimalna debelina maščobnega tkiva 10 mm
Obdelava po predelih 1 – 4 predeli v 1 obisku (največkrat 1 ali 2)
Priporočeni predeli obdelave Trebuh, boki, notranji in zunanji predel stegna, notranji in zunanji predel kolena, hrbet, spodnji del zadnjice in roke
Moč vakuma -250 mBar
Trajanje obdelave 40 –  60 min
Temperatura obdelave Do največ -10 C
Skupno število obdelav 1- 5 obdelav posameznega predela
Časovni premor med obdelavami na istem prodročju obravnave istega predela ponavljamo v razmiku 3 tednov

Prednosti kriolipolize v centrih Linea Snella:

  • Kriolipoliza je učinkovita, varna, neinvazivna in neboleča terapija.
  • Prvi rezultati so vidni že po 15 dneh po opravljeni terapiji, optimalni pa po 90 dnevih po terapiji.
  • Obdelane maščobne celice so trajno odstranjene iz telesa.
  • Terapije ni obvezno dopolnjevati z restriktivnimi dietami ali vadbo.
  • Po terapiji se lahko nemudoma vrnete k vsakodnevnim aktivnostim.
  • Kriolipoliza v centrih Linea Snella predstavlja inovativno tehnologijo, razvito in proizvedeno v Evropski uniji. Ta, v nasprotju z nizkocenovnimi aparati, proizvedeni v azijskih državah, poleg najvišje učinkovitosti, predstavlja tudi popolno varnost za uporabnika.
  • Aparat je predstavik najnovejše generacije krioterapije in ima pridobljen certifikata CE.
  • Koža je med obdelavo zaščitena s posebno gazo, prepojeno z biološkim serumom, ki povečuje učinkovitost terapije in je koži prijazen.
  • V centrih Linea Snella uporabljamo do dve ročki, kar omogoča sočasno obravnavo dveh področji (npr. levi in desni bok). To pomeni velik prihranek časa in denarja. Ker se dimenzije ročk razlikujejo, lahko ustrezno oblikujemo vsa kritična področja telesa.
  • Vakum, ki deluje v ročkah, je dinamičen, kar pomeni, da aparat samostojno prilagaja pristik in mikromasažo obdelovanega predela na način, ki omogoča stalno prekrvavljenost, minimalni regeneracijski čas in najboljše rezultate.

Je terapija varna?

Postopek kriolipolize je popolnoma varen. Terapija je primerna za zdrave osebe, ki jih motijo predvsem trdovratne lokalizirane maščobne obloge.

Kontraindikacije: nosečnost, dojenje, diabetes, obolenja ledvic in jeter, preobčutljivost na mraz, srčni spodbujevalniki, kardio vaskularna obolenja, elektronske naprave različnih vrst, rakava obolenja, dermatitis, carski rez, večje brazgotine, ipd.
V primeru dvoma ali je terapija za vas primerna, se pred postopkom posvetujte s terapevti ali osebnim zdravnikom.

Je terapija boleča?

Postopek krioterapije ni boleč, saj gre za neinvazivno terapijo. Lahko pa v prvih nekaj minutah obravnave, med počasnim ohlajanjem tkiva in delovanjem vakuma, ki ustvarja maščobno gubo, čutite rahlo neprijeten občutek, ki kmalu izgine. Postopek je mogoče tudi kadarkoli samostojno prekiniti.

Po opravljeni terapiji se lahko nemudoma vrnete k vsakodnevnim aktivnostim, saj terapija ne zahteva daljšega regeneracijskega časa. Lokalno lahko na obravnavanem mestu opazite prehodno rdečico, povečano občutljivost na dotik ter manjšo izboklino, ki je posledica delovanja vakuma. Vsi simptomi so kratkotrajnega značaja in kmalu izginejo.

Kakšna je cena terapije?

Cena terapije se razlikuje glede na izbrano področje aplikacije.

AKCIJSKA PONUDBA – le do 31. decembra 2018:
Ob nakupu paketa 4-ih aplikacij vam priznamo 35 % POPUST! 35 paketov!

Kriolipolizo izvajamo v centrih Linea Snella BežigradLinea Snella Šenčur in Linea Snella Maribor.
Za več informacij nas pokličite na
051 661 699 (Bežigrad), 051 646 553 (Šenčur) ali 031 675 747 (Maribor) ali izpolnite spodnji obrazec.

Brezplačen posvet

Za prijavo na brezplačen pregled izpolnite spodnji obrazec.

Želim biti obveščen o najnovejših akcijah in dogodkih

Kriolipolizo pa je preizkusila tudi naša obiskovalka Karmen Lukša, ki pravi, da je končno POPOLNOMA ZADOVOLJNA s svojim telesom! Njeno osebno izkušnjo preberite TUKAJ!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA