V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Radiofrekvenca

Radiofrekvenčna terapija na varen in naraven način omogoča regeneracijo in pomlajevanje telesa in obraza

Lepota je v očeh opazovalca, prava starost pa naj raje ostane skrita na vaših osebnih dokumentih. Pravilno negovana koža je čvrsta, napeta in nikdar ne razkriva resnične starosti osebe. Z radiofrekvenčno terapijo, odlično naravno in neinvazivno rešitvijo za nego vašega obraza, vratu, dekolteja in ostalega telesa, lahko varno in učinkovito poskrbite za pomlajen, zdrav in celostno prerojen videz.
Naša koža je vsakodnevno izpostavljena soncu, škodljivim UV žarkom, vročini, izsuševanju, ipd., kar dokazano vpliva na njeno prezgodnje staranje, zato postaja vse manj prožna, vse tanjša in se guba. Če želimo, da bo koža ostala dlje časa lepa in napeta ter da se bomo v njej tudi dobro počutili, jo moramo izdatno varovati in negovati.
Radiofrekvenca je terapija, ki na popolnoma varen in naraven način omogoči, da se koža regenerira in pomladi, zato ji pravimo kar »nekirurški lifting«. S prijetnim segrevanjem globljih plasti kože spodbudi proizvodnjo kolagena in izboljša cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Na segretih področjih se dodatno pospeši metabolizem, kar omogoča obnovo celic in spodbudi njihov nastanek. Radiofrekvenčna terapija pomaga tudi pri odpravi celulita in maščobnih oblog.  Rezultati so visoko kvalitetni in vidni že po 1. terapiji.

Odprava gub + gubic + zmanjšanje por + izboljšanje stanja povešene kože + izboljšanje elastičnost kože + odprava maščobnih oblog + odprava celulita = pomladitev in zadovoljstvo!

Terapijo lahko brez kontraindikacij izvajamo na vseh tipih kože in na vseh področjih telesa. Za pomladitveno oz. anti aging nego se radiofrekvenčna terapija izvaja na področju obraza, vratu in dekolteja. Za učvrstitveno nego pa se terapija izvaja na področju celotnih nog, trebuha, prsih in rok.

Terapija je del programa Linea Snella – Weight Institute.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA