Thermobike

Odpravite odvečne kilograme in trdovratne maščobe

Thermobike je kolesu podobna naprava, na kateri izvajamo aktivno terapijo za odpravo trdovratnih maščob, s poudarkom na bokih, stegnih in zadnjici. Gibanje pod infrardečo svetlobo izboljša tudi prekrvavitev in učinkovito pomaga pri odpravi celulita.

Terapija je odlično dopolnilo vadbi na Thermoslim-u, priporočljiva pa je tudi za vse, ki pri delu veliko sedijo, saj prekine ritem mirovanja in ponovno pospeši cirkulacijo skozi spodnje dele telesa. Med vadbo se udobno namestimo na ergonomsko prilagojen sedež, ki razbremeni hrbtenico in sklepe, kombinacija učinkov termo terapije, infrardečih žarkov in intenzivne vadbe pa pripomore k hitrejšemu izgorevanju maščobnih oblog.

Ponavljajoči se gibi in neprekinjena obremenitev istih mišičnih skupin krepijo mišično strukturo spodnjega dela telesa, s čimer pripomoremo k oblikovanju skladnejše postave. Ker so aktivirane največje mišice v telesu, torej zadnjične in stegenske mišice, je vadba toliko učinkovitejša, saj velike mišice uporabljajo za svoje delovanje velik del energije iz maščobnih zalog.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Piškotki

Upravljavec spletnih mest na domeni lineasnella.si, Linea Snella d.o.o., uporablja piškotke za namene zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja spletnih portalov ter štetja uporabnikov na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke, izdane s strani Google inc.

Če se z namestitvijo piškotkov strinjate, kliknite »Strinjam se«.

Vašo izbiro boste na tej napravi lahko vedno spremenili.

Več o piškotkih

Strinjam se Želim anonimnost