V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Thermobike

Odpravite odvečne kilograme in trdovratne maščobe

Thermobike je kolesu podobna naprava, na kateri izvajamo aktivno terapijo za odpravo trdovratnih maščob, s poudarkom na bokih, stegnih in zadnjici. Gibanje pod infrardečo svetlobo izboljša tudi prekrvavitev in učinkovito pomaga pri odpravi celulita.

Terapija je odlično dopolnilo vadbi na Thermoslim-u, priporočljiva pa je tudi za vse, ki pri delu veliko sedijo, saj prekine ritem mirovanja in ponovno pospeši cirkulacijo skozi spodnje dele telesa. Med vadbo se udobno namestimo na ergonomsko prilagojen sedež, ki razbremeni hrbtenico in sklepe, kombinacija učinkov termo terapije, infrardečih žarkov in intenzivne vadbe pa pripomore k hitrejšemu izgorevanju maščobnih oblog.

Ponavljajoči se gibi in neprekinjena obremenitev istih mišičnih skupin krepijo mišično strukturo spodnjega dela telesa, s čimer pripomoremo k oblikovanju skladnejše postave. Ker so aktivirane največje mišice v telesu, torej zadnjične in stegenske mišice, je vadba toliko učinkovitejša, saj velike mišice uporabljajo za svoje delovanje velik del energije iz maščobnih zalog.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA