Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Thermoslim

Izgubite kilograme in centimetre hitro, ciljno in neinvazivno!

Thermoslim je optimalna kombinacija aktivnih terapij, ki zaradi delovanja infrardeče svetlobe, kromo terapije, konstantne temperature 37°C in aktivne vadbe omogoča izjemne rezultate pri izgubi telesne teže in obsega na najbolj kritičnih točkah telesa (trebuh, boki, zadnjica, stegna).

Med vadbo v Thermoslim-u lahko izvajate več kot 200 vaj, torej lahko aktivirate katero koli mišico, s tem pa ciljno odpravljate maščobo v predelih, vezanih na izbrano mišico. Posledica so vidno zmanjšanje obsega, izboljšanje tonusa, elastičnosti kože in pospešen metabolizem.

Zaradi posebnih fizikalnih pogojev (temperatura 37 °C in infrardeči žarki) vadite le 20 do 25 minut, kar pomeni velik prihranek časa ob dejstvu, da sicer telo samo za ogrevanje potrebuje v povprečju 30 minut. Ogrevanje v celoti odpade, ker infrardeči žarki globinsko segrejejo tkivo.

V 20 do 25 minutah vadbe v Thermoslim-u telo porabi do 1.500 kcal, kar je 3- do 4-krat več maščobe kot pri običajni vadbi. V samo 4-ih tednih v povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko in občutno izboljšate obliko in strukturo vašega telesa! Po uvodnem, informativnem delu in pripravi plana vadbe, lahko vaje v Thermoslimu izvajate samostojno.

Vaje se izvajajo v ležečem položaju in brez velikih obremenitev za hrbtenico in sklepe. Med vadbo je glava zunaj ogretega prostora, kar omogoča nemoten dostop kisika v telo. Fizična aktivnost v Thermoslim-u je še učinkovitejša zaradi uporabe posebnih uteži za roke in noge, ki določene mišične predele še dodatno krepijo.

Z infrardečimi žarki do lokaliziranega hujšanja

Učinkovitost vadbe v Thermoslim-u povečajo tudi infrardeči žarki, ki segrejejo tkivo v globino. Kombinacija infrardečih žarkov in aktivne vadbe je tudi edini naravni, znanstveno dokazani način, ki omogoča lokalizirano zmanjšanje podkožne maščobe. Celice se obnavljajo, krvne in limfne žile se regenerirajo, kar je osnova za izboljšanje prekrvavitve in s tem tudi odpravljanje celulita.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA