Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Kavitacija ali naravna liposukcija

Odpravite celulit in zastarane maščobne obloge!

Ultrazvok – kavitacija je najučinkovitejša neinvazivna metoda za odpravljanje zahtevnih celulitnih stanj ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog. Zato je terapija poznana tudi pod imenom “naravna liposukcija”.

Samo v centrih LINEA SNELLA sistem združuje kar 4 različne terapije:

  • Kavitacijsko terapijo
  • Terapijo z infrardečimi žarki
  • Kromoterapijo
  • Vakuum – endermologijo

S tem smo še dodatno razširili spekter delovanja in omogočili, da so učinki še hitrejši, boljši in celovitejši! Ultrazvok – kavitacijski sistem, ki ga uporabljamo, je v svetu na prvem mestu med terapijami za odpravljanje celulita in odvečnih maščobnih oblog, saj deluje s frekvenco 400 kHz. To omogoča izjemno učinkovitost in hkrati popolno varnost.

Z ultrazvok – kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobno celico, saj tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči, in ti se z urinom odstranijo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic pa se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi kot vir energije. Zato je priporočljivo, da se po končani terapiji poslužimo tudi lažje telesne vadbe.

Gre torej za popolnoma naraven biološki proces, le da je pri kavitaciji hitrejši. Delovanje kavitacije bi lahko primerjali z odpiranjem steklenice šampanjca. Če počasi odmaknemo zamašek, se plin izloči počasi, če pa steklenico pred odpiranjem stresemo, se proces pospeši. Ultrazvok – kavitacija povzroči takšno, pospešeno izločanje maščobe.

Že po končani 1. terapiji je viden konkreten rezultat – tako na CELULITU kot na OBSEGU!

Terapija z ultrazvok – kavitacijo je popolnoma neboleča. Za optimalne rezultate pa jo kombiniramo tudi z radiofrekvenčno terapijo. Pozitivne spremembe na mestu, kjer smo terapijo izvedli, so vidne že po prvi terapiji.

Kombinacija metode Linea Snella® in ultrazvok – kavitacije

Ker v centrih Linea Snella izvajamo tako aktivne terapije kot tudi kavitacijo, je učinek maksimalen: s prvim pospešimo metabolizem in zmanjšamo telesno težo, z drugim pa odpravimo celulit in najbolj trdovratne maščobne obloge. S tem vam zagotavljamo skladno in lepo telo!

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA