Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Ana Marija Mitič

Ne, to ni šala – tudi Ana Marija Mitič je za preoblikovanje svojega telesa izbrala Linea Snello!

Ana Maria, kako to, da si se odločila za preoblikovanje telesa v Linea Snelli?

V mojem poklicu je pomemben videz, z leti pa so se mi obline začele povešati. Potem je začela jokati še krčna žila in z njo zdravnik, ki je napovedal operacijo. Nato sem poizvedovala, katera vadba bi bila za moj nešportni karakter sploh primerna. Dolgočasni orbitrek? Ne, hvala! Power booster kamp?Kaj sploh je to?! Preveč navdušene aerobičarke? Nasvidenje! No, in tako sem naletela na Linea Snello. Prijazne terapevtke, topla komora, pol urice nenaporne vadbe in nato še “savna” – sprostitev: to je to!! 

Kaj pa ti je pri programu Linea Snella najbolj všeč?

To, da DELUJE! In da pri tem ne garam kot črna živina! Všeč mi je tudi to, da sem brez terorja in elegantno tako spremenila življenjski slog, da nimam občutka, da se kakorkoli žrtvujem… pa še veliko bolje se počutim!Zmaga v vseh pogledih. 

Super! Kakšni pa so tvoji nadaljni plani?

Izgubila sem že 8 kilogramov in 45 centimetrov telesnega obsega! Plani? Še naprej ohranjati ta življenjski slog in zaživeti lahkotno, neobremenjeno… in to s ČVRSTO ZADNJICO!

Čestitike! Kaj pa bi sporočila ženskam, ki se odločajo za preobrazbo?

Vsem ženskam bi iz srca privoščila enako izkušnjo! Malce discipline, kakšna kapljica znoja in izvolite: lepota in mladost prideta kar sami od sebe! Sploh pa, ni lepšega vodila v dan kot to, da si že opravil nekaj dobrega zase in spravil stres iz sebe – plus, še kaj dobrega lahko poješ po vadbi. Juhu!!

Ana Maria Mitič

Ana Maria je, s pomočjo programa Linea Snella, izgubila že 8 kilogramov in 45 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA