Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Karmen Lukša

PO PREOBRAZBI SO MOJE SANJE, DA BI POSTALA FOTOMODEL IN IGRALKA, POSTALE RESNIČNOST!!

Moje ime je Karmen, stara sem 49 let, sem ponosna mama dveh otrok in prvič v življenju sem resnično zadovoljna s svojim telesom! 🙂 Vendar ni bilo vedno tako. Moj večni problem – odvečni kilogrami! Začelo se je pri prvi nosečnosti, zredila sem se za kar 30 kilogramov – z 62 na 92 kilogramov.

KATASTROFA!! … Žalost, obup… vendar takrat nisem ukrenila praktično ničesar. Sčasoma sem sicer izgubila nekaj kilogramov, vendar še vedno premalo. Moja teža je nihala med 75 in 80 kilogrami.

Bila sem resnično obupana, skregana s tehtnico in z ogledalom. Večino časa sem preživela v pajkicah in trenirki. V trgovinah sem samo opazovala in ničesar kupila. Pa kaj naj kupim, če sem takšna kot SLON!?

Ironija pa se je skrivala v dejstvu, da sem si vedno želela postati igralka in foto model. Poskusila sem nešteto diet, stradala skoraj do onemoglosti, pogoltnila nešteto „čudežnih“tabletk… potem pa spet veselo jedla in pila in… seveda pridobila nazaj vse kilograme in še kakšnega zraven. Začaran krog iz katerega nisem in nisem mogla najti izhoda…

Nato pa sem – po dolgih letih, na internetu odkrila nekaj, kar mi je dalo konkretno UPANJE.

Karmen po začetku preobrazbe v Linea Snelli

LINEA SNELLA!!!

Tako sem prišla na brezplačen posvet v center Linea Snella Bežigrad. Moja želja je sicer bila narediti nekaj “na hitro”, ubrati bližnjico… zato sem želela izbrati kavitacijo. Vendar me je osebna terapevtka Ivana prepričala, da to ni ustrezna rešitev zame, vsaj ne na začetku poti. Svetovala mi je najcelovitejši, Snelly Star program, ki je vključeval tudi prav zame sestavljeno vadbo v Thermoslimu, sproščanje in učvrščevanje kože v Bodywarmu in seveda osebno asistenco… svetovanje s področja uravnotežene prehrane in čustvene dinamike ter spremljanje napredka in motiviranje. Zame je bil ključen prav ta zadnji del – stalen nadzor in motivacija.

Od takrat se je moje življenje popolnoma spremenilo. Nič več prenajedanja, redna vadba, redni obroki in seveda redna kontrola. Priznam, da ni bilo vedno lahko. Včasih je bilo tudi naporno… vendar je zame moj končni uspeh popoln!

To je postal moj način življenja, rodila se je NOVA Karmen… Končno sem zadovoljna s sabo, sem bolj aktivna in prvič v življenju se res veselim skoka v BIKINKE! 🙂 Seveda so mojo preobrazbo podpirali in opazili tudi moji najbližji, ki se kar ne morejo načuditi moji transformaciji… predvsem tisti notranji, saj pravijo, da kar žarim od zadovoljstva!

Še vedno pridno vadim in vzdržujem rezultate. Večno bom hvaležna LINEA SNELLI in seveda vsem terapevtkam za njihovo pomoč. Brez njih mi ne bi uspelo!

Že od nekdaj je bila moja velika skrita želja, da bi postala igralka…
… a so me pri tem vedno ovirali moji odvečni kilogrami in pomanjkanje samozavesti. Danes nosim konfekcijsko številko 36 (!), uspešno sem končala dramsko šolo, posnela sem mnogo reklam, dobila par vlog in seveda uživam v vlogi FOTOMODELA. Jaaaa, uspelo mi je!! 🙂

Počutim se odlično, sem polna energije in končno se z veseljem pogledam v ogledalo in brez težav stopim na tehtnico.

Drage dame, “ČUDEŽI” se dogajajo, potrebujete le močno željo, voljo in pravo strategijo! NIKOLI NI PREPOZNO!

Uživajte življenje in skrbite zase! 🙂

Karmen Lukša

Gospa Karmen Lukša je izgubila 14 kilogramov in 91 centimetrov skupnega obsega! Čestitamo!

Karmen je v 4-ih mesecih programa Linea Snella izgubila 14 kilogramov in 91 centimetrov skupnega obsega! Sedaj pa rezultate uspešno vzdržuje. ČESTITAMO!!

Ste tudi vi pripravljeni spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe! 🙂
Brezplačen posvet
Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA