Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Leonida Arbeiter

PRAV DANES JE PRAVI DAN ZA PREOBRAZBO!

V otroštvu in mladosti sem imela drobno postavo. Spomnim se prijatelja mojih staršev – zdravnika, kako mi je večkrat, ko je prišel na obisk, rekel: »Pridi k meni, obrni se in dvigni majico.« Nato je nekajkrat potrkal po mojem hrbtu, mi malo raztegnil roke in rekel mami: »Mojca, veš nekje srednje hranjena je. Le daj ji ribjega olja, da ne bo »rahitična«, pa nekaj kilogramov bo pridobila.« To pitje ribjega olja me je kar dolgo spremljalo.

V tistem obdobju sem zelo rada telovadila – tudi po 16 ur tedensko…
Skoraj ni bilo športa, ki me ne bi zanimal in povsod sem bila zraven. Ne samo, da sem bila zraven, bila sem med najbolj aktivnimi. Čeprav sem bila drobna, pa sem imela lepo razvite mišice in sem bila dobro kondicijsko pripravljena.

Po končani šoli so me začele zanimati druge aktivnosti in tako sem na šport nekako »pozabila«. S strani bivšega moža sem zadnjega pol leta najinega zakona doživljala hude psihične pritiske glede mojih kilogramov, pa čeprav sem takrat imela le 53 kilogramov. Ta pritisk in športna neaktivnost sta naredila svoje. Mišice so postale ohlapne. Trebuh je rasel in še bolj moteče so bile debele roke, za katere sem imela vsaj izgovor, da so mi ostale zaradi telovadbe na bradlji, krogih in drogu. Rada se spominjam te moje telovadbe in marsikatero vajo na orodju bi še danes znala narediti! 🙂

Spomini na stare, "težje" čase...

Spomini na stare, “težje” čase…

Tako sem tudi sama večkrat poskušala shujšati z odpovedovanjem določeni hrani, največkrat ogljikovim hidratom – kruhu, jedem iz moke in tako naprej. Vsakokrat, ko sem prišla do določene teže, sem prenehala. Postavo sem potem še nekaj časa obdržala. Z veseljem sem se pogledala v ogledalo in sploh sem bila res zadovoljna. A kaj, ko je to zadovoljstvo trajalo le nekaj mesecev. Potem pa… Ne samo, da sem se ponovno zredila, nastopil je tako nezaželeni “jo-jo” efekt. Čez nekaj mesecev sem tehtala celo več kot pred hujšanjem.

In nastopile so zdravstvene težave…
Nato sem za več kot desetletje opustila hujšanje. Imela sem tudi hude zdravstvene težave. Imam revmatoidni artritis – sklepno revmo. Poleg tega pa sem v prometni nesreči utrpela več težjih zlomov. Pet let in štiri mesece sem pri hoji uporabljala bergle. Tri leta sem imela krajšo nogo, ki so mi jo operativno podaljšali. Posledično pa so mi v poškodovani nogi začele odmirati mišice. Z vztrajno telovadbo sem jih postopno le utrdila, a kljub temu je poškodovana noga ostala tanjša.

Zaradi svoje teže (blizu 90 kilogramov) in postave sem se določenim oblačilom enostavno odpovedala. Mikice, puloverji, jope so postala moja »trend oblačila«.

Gospa Leonida pred preobrazbo

Gospa Leonida pred preobrazbo

Pred nekaj leti, ko sem se vozila v avtu, sem po radiu poslušala pogovor z gospodično, ki je predstavljala center Linea Snella Slovenj Gradec. Na koncu predstavitve je gospodična povedala, da bodo pet najhitrejših poslušalk nagradili z dvema obiskoma vadbe po metodi Linea Snella. Na tistem odseku ceste, kjer sem se takrat vozila, ni bilo prometa. Obstala sem kar sredi ceste, si zapisala številko, a telefonskega signala ni bilo. Torej, nogo na plin in čim prej do vrha hriba! 🙂 Takoj, ko sem prišla do signala, sem poklicala in obljubljena nagrada je bila moja. Izkoristila sem ugodnost. Bila je res lepa izkušnja. Doma sem svojemu dragemu povedala, da bom, če bom kdaj hujšala, obiskovala Linea Snello. A željo po izgubi kilogramov sem porinila v ozadje in tam je ostala do pomladi lanskega leta.

Da je sploh prišla na plan, se lahko zahvalim prijateljici Branki. Lep čas se nisva videli in ob srečanju sem opazila, da je shujšala. Vsa zadovoljna mi je povedala, da je obiskovala Linea Snello. Nekaj časa sem še odlašala. Ko pa mi je hči, ki jo je že nekaj let mučila prevelika teža, povedala, da tudi ona obiskuje Linea Snello in mi je dolgoletna prijateljica položila na dušo, da je sedaj res skrajni čas, da naredim nekaj zase, je odločitev padla!

Prve dni aprila sem šla v center Linea Snella Slovenj Gradec na brezplačen posvet in čez pet dni pričela s svojim izbranim programom. Takšnega užitka ob hujšanju še nisem doživela! Ne odpovedujem se nobeni hrani, samo “barva” le-te se je spremenila. Namesto bele je hrana sedaj bolj temna. 🙂 Poleg tega, da imam rada mleko, ga rada tudi predelujem. Sedaj jogurte in mlade sire po večini pojem kar sama. Postala sem drznejša v kombinaciji različne hrane. Poleg vsega tega pa sem tudi ugotovila, da sem včasih premalo in premalokrat dnevno jedla in tako je telo delalo zaloge.

Gospa Leonida med Linea Snella preobrazbo

Gospa Leonida med Linea Snella preobrazbo

Ponosna sem, da sem prišla že do petih sklopov telovadnih vaj v Thermoslim-u. Po izvedbi vaj so moja telovadna oblačila mokra od potu. A že minuto po koncu vadbe sem spočita in lahko bi znova začela telovaditi. Sproščanje v Bodywarm-u pa je sploh poseben sproščujoč užitek. Ne more se primerjat s katero koli drugo obliko »savne«!

Sploh še nisem nič napisala o terapevtkah…
Res so zlata dekleta. Vedno prijazne, nasmejane in posvetijo se vsaki obiskovalki posebej. So zelo strokovne pri vodenju in spremljane pravilnosti izvajanja vaj ter pri svetovanjih glede prehrane in čustvene dinamike. A kljub temu vedno prave prijateljice! Ob vsakem obisku nas pocrkljajo s kavo ali čajem, pa tudi sveža jabolka nam pripravijo. Hvala vam za vse!

Na koncu pa še o tem, kako sem v tem času spremenila svoj zunanji izgled…
V šestih mesecih sem v obsegu skupaj izgubila 120 centimetrov in 18 kilogramov  od tega pa kar 16,7 kilogramov maščobe! Ponosna sem nase. Nisem še prišla do svoje začrtane, končne teže. Znižati jo želim še za 4-5 kilogramov, oziroma izgubiti še nekaj centimetrov okoli trebuha in rok.

Popolnoma preobražena - od spredaj in zadaj :-)

Preobražena – od spredaj in zadaj! 🙂

V času obiskovanja Linea Snelle pa sem tudi utrdila in pridobila mišice v levi nogi. Sedaj sta obe nogi končno enaki. Tega resnično nisem pričakovala.

Vem, da bi lahko tudi sama telovadila, tekla, pazila na prehrano…  A vse to se niti približno ne more primerjati s tem, kar lahko dosežem z Linea Snello. Ob polletnem izgubljanju teže nisem nikoli imela povešenega obraza, vek, odvečne kože, bila zaradi hujšanja slabe volje, itd… ravno nasprotno! 🙂

Na koncu pa naj za spodbudo vsem, ki se še odločate za ta korak, povem, da se z vztrajnostjo in pomočjo terapevtk da enostavno doseči lepo postavo. Pridobile boste energijo in samozavest. Izginile pa bodo tudi razne bolečine v telesu.

Če sem vse to zmogla jaz pri svojih 61 letih, boste tudi ve! 🙂

LEONIDA ARBEITER

Gospa Leonida Arbeiter je v 6-ih mesecih programa Linea Snella izgubila že 18 kilogramov in 120 centimetrov! Čestitamo!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA