Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Violeta Burjak

KO TI MOŽEVO DARILO SPREMENI ŽIVLJENJE…

Moje ime je Violeta. Moje prvo srečanje z Linea Snello je potekalo na precej šaljiv način. Na Koroškem radiu je ob 5. rojstnem dnevu centra Linea Snella Slovenj Gradec potekala nagradna igra. Za sodelovanje v njej je bilo potrebno poslati zanimivo ali nenavadno dieto, ki smo jo ženske že (pretežno neuspešno) preizkusile. Kot nagrado za svojo objavljeno dieto (enemon + kakav) sem prejela praktično darilce in tri obiske v centru Linea Snella Slovenj Gradec.

Že po treh obiskih sem bila kot prerojena. Vsa navdušena sem o tem pripovedovala možu, ki je poskrbel za čudovito darilo – pod novoletno jelko me je čakal darilni bon, za katerega se je skrivaj dogovoril s Snelly terapevtko Sašo. Najboljši možen začetek moje preobrazbe.

Tako sem z januarjem začela z rednimi obiski centra. Pred tem sem imela težave predvsem z neustrezno prehranoZajtrka skoraj nisem poznala – zjutraj je bila na meniju samo kava z mlekom ali pa še to ne. Med obroke pa je vedno vskočil še kakšen prigrizek. Že ob prvem obisku centra so mi terapevtke svetovale, kaj lahko jem in česa naj ne bi bilo več na mojem jedilniku. Pet manjših obrokov na dan in veliko tekočine je sedaj postalo moja stalnica. Tudi “belih” živil ne uživam več (bela moka, testenine, beli kruh…). Sedaj raje izberem živila izpolnozrnate ali pirine moke. Na začetku sem te izdelke še kupovala – predvsem testenine – sedaj pa se tudi sama lotim izdelave le-teh, oziroma mi pri tem pomaga mož, ki me tudi sicer zelo podpira. To je sedaj postalo najin novi življenjski slog in res je super!

Na začetku, ko sem dobila svoj prvi program vaj, me je še po treh dneh vse bolelo, vendar je, ob stalni spodbudi terapevtk, tudi to minilo. Vsak dan je šlo lažje. Pridobivala sem kondicijo v Thermoslimu in na Thermobiku ter hkrati izgubljala kilograme in centimetre. Za sproščanje in čvrsto kožo pa je skrbelo blagodejno razvajanje v Bodywarmu.

Pohvaliti moram neizmerno prijazne terapevtke, ki so vse zares vrhunsko usposobljene in seveda, kar zame največ šteje, nadvse prijazne. Vsak slab dan ti znajo polepšati, te motivirati in ob uspehih tudi pohvaliti. Za dodatno motivacijo pa poskrbijo še “table uspeha”, na katere se ponosne obiskovalke z veseljem podpišemo ob izgubi določenega števila centimetrov. Ob vpisu na prvo tablo (-50 cm) sem se že ozirala proti naslednji. In tako je prišel tudi trenutek, ko sem se vpisala na zadnjo tablo: -125 cm telesnega obsega! 

Najbolj mi je všeč, da se znajo terapevtke Božena, Saša, Sara in Mojca pošaliti tako ob uspehih, kakor tudi ob včasih malo slabših rezultatih. To je meni najpomembnejše – in zato jim res iskrena hvala, nikoli na žaljiv način. Z vsakim obiskom se počutim bolje, čeprav se ob vsaki novi vaji vprašam, le kaj mi je bilo tega treba?! Vendar, ko enkrat vajo osvojiš, sploh ni več težko. Pri tem me spodbuja predvsem Snelly Sara, z njenimi vzkliki “hop, hop”, tako, da ne vem ali smučam ali sem na vadbi.

In tako iz dneva v dan izginja kilogram za kilogramom, centimeter za centimetrom, po drugi strani pa moje počutje raste v nove višave. Tudi za to gre iskrena zahvala super puncam v centru Linea Snella Slovenj Gradec. S takšno ekipo je resnično vsak obisk težko pričakovan. Super osebe so! Zares znajo človeka motivirati in ga spodbuditi, da vztraja. Da ne bo pomote… Tudi mene je že imelo, da bi obupala (predvsem ob “slabših” merjenjih), pa so me znale vedno znova spodbuditi k nadaljevanju poti, za kar sem jim iskreno hvaležna.

Po nekaj mesecih in številnih izgubljenih kilogramih in centimetrih pa sem se srečala z “novimi izzvi”. Stopim pred omaro, jo odprem: GROZA!! Pa saj nimam več kaj obleči! Vse je preveliko in kar visi z mene. Jaz pa še naprej veselo v Linea Snello, po njej pa malo v »šoping«. Tako je volk sit in koza cela! 🙂  
Sedaj sem tako polna energije, da mi le vadba v centru kar ni dovolj. Tako tudi doma ponavljam vaje in hodim na dolge sprehode po okoliških hribih.

Na koncu se želim še enkrat iskreno zahvaliti Snelly ekipi – Boženi, Saši, Sari in Mojci, ki so verjele vame in mi pomagale doseči cilje, ki sem si jih postavila. Hvala punce, brez vas mi ne bi uspelo!

Violeta Burjak

violeta-burjak-linea-snella

Gospa Violeta je izgubila že 24 kilogramov in 130 centimetrov skupnega obsega! ČESTITAMO!! 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA