Rezultati so najboljši, ko se naučimo počivati

Vsaka oblika vadbe predstavlja napor oziroma stres za naše telo. Okrepljene mišice so posledica prilagajanja telesa na napor in uspešne regeneracije oziroma počitka med zaporednimi vadbami. V tem času se v telesu zgodijo procesi, ki so nujni za dober rezultat. Počitek je zato pomemben del vsake vadbe, ki pa ne pomeni nujno poležavanja (čeprav tudi s tem občasno ni nič narobe).

K uspešni regeneraciji prispeva tudi aktivni počitek ali aktivno okrevanje. To pomeni, da poskrbite za rahlo fizično aktivnost, kot so hoja, joga, raztezne vaje ali plavanje. Bistveno je, da je tovrstna aktivnost manj intenzivna od vaše običajne vadbe, saj je glavni namen ta, da se sprostite, ostanete motivirani za vadbo, obenem pa spodbudite zategle mišice k hitrejši presnovi mlečne kisline. Število dni, ki si jih morate vzeti za počitek, pa je seveda odvisno od intenzivnosti vaše vadbe in od vaše forme. Pri tem ne pozabite na dovolj spanca ponoči in si po potrebi privoščite popoldanski spanec.

pomen regeneracije

Poskrbite tudi za regeneracijo kože

Za popolne rezultate je pomembno, da pri preoblikovanju telesa poskrbite za učvrstitev tkiva in elastičnost kože. V centrih Linea Snella lahko svojo kožo negujete z Bodywarm terapijo, kjer ob konstantni temperaturi 37 °C ter s pomočjo ozonoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere koži povrnete mehkobo in elastičnost. Ta sproščujoča terapija deluje tudi na manj in srednje zahtevna celulitna stanja in odpravlja težave, povezane z zastajanjem tekočine v telesu (npr. otekle noge).

Hrana za hitrejšo regeneracijo

Ob večjem naporu morate svojemu telesu ponuditi več. S pretiranim odrekanjem in prenizkim kaloričnim vnosom si boste naredili le medvedjo uslugo. Česar telesu ne privoščite, si namreč vzame samo. Pred vadbo in po njej zaužijte dovolj aminokislin (jajca, špinača, mlečni izdelki, meso, oves, riž, rž, leča, oreščki in semena …), vitaminov, pa tudi mineralov, saj se s potenjem pospešeno izločajo. Pripravite si domač izotonični napitek iz vode, kakovostne nerafinirane soli in limone. Ob tem pa ne pozabite na uravnoteženo prehrano. Obiščite nas v centrih Linea Snella in s pomočjo naših terapevtk začrtajte program vadbe s prilagojenim jedilnikom. Prisrčno vabljeni v naše zelene ženske oaze FIT forme in dobrega počutja! Naročite se na neobvezujoč, BREZPLAČEN POSVET.

Brezplačen posvet

Sorodne vsebine

 


Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA