Spoštovani! Trenutna epidemiološka slika in odlok vlade nam narekujeta začasno zaprtje centrov Linea Snella, ki delujejo znotraj rdečih regij Slovenije. V pomladnih mesecih smo skupaj že premagali prvi val epidemije, se vrnili v centre in uspešno nadoknadili rezultate. Verjamemo, da bo tokrat podobno. Situacijo bomo skrbno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali. Skrbite za svojo psihofizično kondicijo. Ostanite dobro!

Bodywarm

Učvrstite in negujte tkivo med prijetnim sproščanjem

Se bojite, da boste po odpravi odvečnih kilogramov soočeni s povešeno in ohlapno kožo? Za popolne rezultate je pomembno, da pri preoblikovanju telesa poskrbite tudi za učvrstitev tkiva in elastičnost kože. Po vadbi v Thermoslim-u zato sledi še terapija v Bodywarm-u, neke vrste savni, kjer ob konstantni temperaturi 37 °C ter s pomočjo ozonoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujete svojo kožo, da ostaja mehka in elastična. Ta sproščujoča terapija deluje tudi na manj in srednje zahtevna celulitna stanja, odpravlja pa tudi težave, povezane z zastajanjem tekočine v telesu (npr. otekle noge).

Kakšni so učinki Bodywarm-a?

  • Pospeši prekrvavitev, zaradi česar se bistveno izboljša tudi celulitno stanje.
  • Ozon, ki se ustvari v Bodywarmu, deluje na nakopičeno maščobo in s tem omogoči njeno premikanje in izločanje.
  • Mešanica ozona, eteričnih olj, ustreznih barv in vlažne atmosfere neguje kožo, da ostaja mehka in elastična.
  • Tanek sloj vode, ki se ustvari na površini kože, omogoča razpršenim eteričnim oljem vstop v limfni obtok.
  • Izboljšuje imunski sistem celotnega organizma.

Uporaba Bodywarm-a v centrih Linea Snella se izvaja kot dopolnilni program po fizični aktivnosti v Thermoslim-u ali Themobik-u.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA