Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Bodywarm

Bodywarm, zadnji korak do popolnega telesa in počutja

Ste naredili že vse, kar je v vaši moči za odpravo odvečnih kilogramov?

Ste izboljšali svoje prehranske navade, začeli telovaditi, pa tisti zadnji sloj celulita še kar vztraja?

Se bojite, da boste po odpravi odvečnih kilogramov soočeni s povešeno in ohlapno kožo?

Mogoče ste že uspešno shujšali, pa se ohlapna »odvečna« koža noče prilagoditi novi obliki vašega telesa?

Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili z »da«, imamo v centrih Linea Snella, z Bodywarm terapijo, idealno rešitev za vas.

Kaj je Bodywarm terapija?

Bodywarm terapiji centrov Linea Snella pravimo tudi pasivna oblika hujšanja. Od vas ne zahteva drugega kot to, da se udobno namestite v ergonomsko oblikovano ležišče Bodywarm naprave in uživate v sproščanju, ki bo blagodejno vplivalo na vaše telo in vsesplošno počutje.

Človeštvo že tisočletja uporablja povišano temperaturo in vlažnost okolja za zdravljenje in negovanje telesa. Terapija Bodywarm te stare principe uporablja na naraven, a najbolj optimalen in sodoben način. V kontrolirani atmosferi vaše telo segrevamo na 37 °C, povečujemo vlažnost okolja, kožo »obdelujemo« z ozonom in eteričnimi olji ter vas, kot dodatek za sproščanje in celostne rezultate, razvajamo še z barvno terapijo.  

Glavne sestavine terapije Bodywarm za pasivno hujšanje

  • Ozonoterapija

Verjetno ste že slišali za ozon, ki nas visoko v atmosferi ščiti pred UV-žarki. Pa tudi, da je poleti, ko je njegova vsebnost v zraku povišana, lahko škodljiv. Pri tem moramo vedeti, da ni škodljiv ozon sam, ampak strupene snovi, ki se vežejo nanj. Pri terapiji z ozonom v centrih Linea Snella uporabljamo zdravilne učinke tega plina, ki je v bistvu le drugačna oblika kisika (O3).

Ko se potimo, se pore na koži odpirajo in s tem omogočamo ozonu, da lažje prehaja v kožo. Bolj prožne krvne celice nasičijo tkivo s kisikom in ta učinek traja tudi več dni po terapiji. Ozon spodbuja izločanje strupenih snovi in bakterij iz telesa in povečuje antioksidativne funkcije telesa. Vaša koža postane bolj voljna, čvrsta in bolj zdrava tudi na daljši rok.

  • Vlažnost okolja

S povečanjem količine vode (vlažnosti) v kontroliranem ozračju ozonske komore omogočamo kožnim poram, da se odprejo in lažje sprejemajo ozon ter eterična olja. Hkrati pa kožo revitaliziramo in omogočamo izločanje površinske maščobe in odvajanje strupenih snovi.

  • Eterična olja in aromaterapija

Prav tako kakor segrevanje kože tudi uporaba eteričnih olj ni za človeštvo nič novega. Pričevanja o terapijah z olji v zgodovini najdemo na večini kontinentov sveta. Eterična olja zdravijo kožo in jo navlažijo za daljši čas, saj se več časa kot voda zadržujejo v njej in jo ščitijo. Poleg tega pa njihov vonj skrbi za dodaten prijeten občutek med terapijo in po njej.

  • Kromoterapija ali terapija z barvami

Kromoterapija je že dolgo ena izmed priljubljenih metod alternativnega zdravljenja. V centrih Linea Snella jo uporabljamo kot dodatek pri nekaterih terapijah. Naše obiskovalke so izjemno zadovoljne s tem, da znamo z uporabo barv povečati dovzetnost uma, da se sprosti. Poleg tega pa je koža pod vplivom barv bolj dovzetna za odvajanje strupenih snovi in maščobe. Stimuliranje čutov z barvami je tudi odlična sestavina, ki nam pomaga, da se med terapijo povsem sprostimo in pozabimo na vrvež vsakdana.

Kakšni so učinki Bodywarm-a?

  • Ker terapija pospešuje prekrvavitev vaše kože, se bistveno pospeši tudi zmanjševanje celulita.
  • Ozon v Bodywarm savni veže nase toksine in deluje na nakopičeno maščobo ter s tem omogoči njeno premikanje in lajša izločanje.
  • Kombinacija ozona, eteričnih olj, barv in atmosfere s povečano vlažnostjo neguje kožo, jo mehča in naredi bolj elastično za daljše obdobje.
  • Tanek sloj vode, ki se ustvari na površini kože, omogoča razpršenim eteričnim oljem vstop v limfni obtok in blagodejno učinkuje na njegovo delovanje.
  • Celotni imunski sistem bolje deluje in tako preprečuje kopičenje novih maščobnih oblog ter vpliva na boljše počutje.
  • Odpravlja tudi težave, povezane z zastajanjem tekočine v telesu (npr. otekle noge).

Komu je terapija Bodywarm namenjena?

Ker gre za neinvazivno terapijo, pri kateri telesna pripravljenost ne igra nikakršne vloge, jo lahko predpišemo skoraj komurkoli. Najboljši učinki pa so pri strankah, ki potrebujejo le še zaključni tretma za oblikovanje telesa po zaključku kakšne druge aktivne terapije centrov Linea Snella.

Terapijo Bodywarm najbolj priporočamo strankam po opravljanju aktivnih terapij ThermoslimThermobike ali vibracijske vadbe.

Bodywarm je bil tudi najljubša terapija naše stranke Tamare, ki je z nami izgubila kar 24 kg in 148 cm!

Vse naprave in aparati, ki jih uporabljamo v centrih Linea Snella, so evropskega porekla in izpolnjujejo najvišje standarde varnosti in kakovosti.

Naročite se na brezplačni posvet. 

Druge terapije, ki bi vas lahko zanimale:

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA