ČRNI PETEK V LINEA SNELLI! Le do 28.11. - 50% POPUST NA VSE! Izkoristite izjemno ponudbo in rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še DANES!

Snelly Star

Najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa. Kupite svoj končni rezultat!

Ste pripravljeni na popolno preobrazbo? Želite sočasno:

  • odpraviti odvečne kilograme,
  • zmanjšati telesni obseg,
  • učvrstiti tonus telesa,
  • odpraviti celulit
  • ter si zagotoviti udobje in odlično počutje v svojem telesu?

Želite vse to doseči na udobnejši, ženski prijazen način?

Skladna, ženstvena linija se ne kleše v fitnes centrih, s težkimi utežmi, strogimi odrekanji ali mučnimi telesnimi napori. Ustvarjamo jo z mehkejšimi pristopi, ki upoštevajo in spoštujejo dejanske potrebe sodobne ženske.

Snelly Star program je zato v celoti posvečen ženskemu telesu in duši. Kot takšen je najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču. Primeren je za vsako sodobno žensko, ki išče kakovostno in konkretno rešitev. Je edini program oblikovanja telesa na globalnem trgu, kjer kupite konkreten, s pisnim jamstvom za uspeh, podprt rezultat. Ko je rezultat dosežen, je vaš program zaključen! Brez presenečenj, brez doplačil!

  1. Katere terapije vključuje? Vse najsodobnejše terapije, ki so dostopne na tržišču.
  2. Koliko terapij? Kolikor je potrebno, predvsem pa brez vsakršnih doplačil!
  3. V kolikem času bo rezultat dosežen? V najkrajšem možnem času. Povprečno izgubite 1 konfekcijsko številko v mesecu dni (10ih obiskih)!
  4. Vaše tveganje? Nikakršno! Linea Snella jamči za rezultat, za kakovost kvalitete storitve, za trajnost rezultata in za najboljšo ceno v razmerju kakovost/cena.
  5. Pošteno? Povsem pošteno in povsem varno!

»Vse v enem« Snelly Star program vključuje celoten spekter Linea Snella terapij oblikovanja telesa, najcelovitejšo Snelly Star asistenco, možnost menjave terapij po Snelly točkovnem sistemu, 100% garancijo uspeha in Snelly Slim Control sistem.

Primerjava paketov


Snelly Star
Snelly Star

mesečni obrok od 260€ dalje


Snelly Basic
Snelly Basic

od 150€ dalje na mesec


Snelly Lifestyle
Snelly Lifestyle

mesečni obrok od 260€ dalje
Čas trajanja od 1 do 10 mesecev 1 mesec 3,6 ali 12 mesecev
Št. točk/terapij mesečno najmanj 20 od 10 do 20 od 10 do 20
Rezultat cm/skupno Pisno jamstvo od 10 do 100 cm, možna izguba do 300 cm od 10 cm dalje predvsem za vzdrževanje fit forme
Rezultat kg do 30 kg od 3 – 4 kg predvsem za vzdrževanje fit forme
Pisno jamstvo DA NE NE
Posebne promocije PREVERITE TUKAJ PREVERITE TUKAJ PREVERITE TUKAJ
Priporočilo Program za zdravo in trajno zniževanje prekomerne telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih mestih, odpravo celulita, izboljšanje tonusa ter vzpostavitev dobre fizične forme. Program za zdravo in trajno zniževanje prekomerne telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih mestih ter vzpostavitev dobre fizične forme. Program za preventivno in trajno vzdrževanje primerne telesne teže, zdravega in čvrstega tonusa tkiva ter dobre fizične forme.

Za mesečno obročno odplačevanje se individualno dogovorite v posameznem centru Linea Snella.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA