Spoštovani! Trenutna epidemiološka slika in odlok vlade nam narekujeta začasno zaprtje centrov Linea Snella, ki delujejo znotraj rdečih regij Slovenije. V pomladnih mesecih smo skupaj že premagali prvi val epidemije, se vrnili v centre in uspešno nadoknadili rezultate. Verjamemo, da bo tokrat podobno. Situacijo bomo skrbno spremljali in vas o vseh spremembah sproti obveščali. Skrbite za svojo psihofizično kondicijo. Ostanite dobro!

Snelly Star

Najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa. Kupite svoj končni rezultat!

Ste pripravljeni na popolno preobrazbo? Želite sočasno:

  • odpraviti odvečne kilograme,
  • zmanjšati telesni obseg,
  • učvrstiti tonus telesa,
  • odpraviti celulit
  • ter si zagotoviti udobje in odlično počutje v svojem telesu?

Želite vse to doseči na udobnejši, ženski prijazen način?

Skladna, ženstvena linija se ne kleše v fitnes centrih, s težkimi utežmi, strogimi odrekanji ali mučnimi telesnimi napori. Ustvarjamo jo z mehkejšimi pristopi, ki upoštevajo in spoštujejo dejanske potrebe sodobne ženske.

Snelly Star program je zato v celoti posvečen ženskemu telesu in duši. Kot takšen je najcelovitejši program oblikovanja telesa na tržišču. Primeren je za vsako sodobno žensko, ki išče kakovostno in konkretno rešitev. Je edini program oblikovanja telesa na globalnem trgu, kjer kupite konkreten, s pisnim jamstvom za uspeh, podprt rezultat. Ko je rezultat dosežen, je vaš program zaključen! Brez presenečenj, brez doplačil!

  1. Katere terapije vključuje? Vse najsodobnejše terapije, ki so dostopne na tržišču.
  2. Koliko terapij? Kolikor je potrebno, predvsem pa brez vsakršnih doplačil!
  3. V kolikem času bo rezultat dosežen? V najkrajšem možnem času. Povprečno izgubite 1 konfekcijsko številko v mesecu dni (10ih obiskih)!
  4. Vaše tveganje? Nikakršno! Linea Snella jamči za rezultat, za kakovost kvalitete storitve, za trajnost rezultata in za najboljšo ceno v razmerju kakovost/cena.
  5. Pošteno? Povsem pošteno in povsem varno!

»Vse v enem« Snelly Star program vključuje celoten spekter Linea Snella terapij oblikovanja telesa, najcelovitejšo Snelly Star asistenco, možnost menjave terapij po Snelly točkovnem sistemu, 100% garancijo uspeha in Snelly Slim Control sistem.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA