Zagotovite si VITKO LINIJO - s 100% garancijo dogovorjenih rezultatov in 23% popustom na vse redne programe! Le v teh dneh pa prejmete tudi GRATIS radiofrekvenčne terapije za pomlajevanje obraza ali učvrščevanje telesa. Rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še danes. Veselimo se srečanja z vami.

Snelly Star asistenca

Snelly Star asistenca nudi obiskovalkam popolno individualno asistenco skozi celotno trajanje izbranega programa. Vključuje:

  • poglobljeno svetovanje s področja prehrane, vadbe, čustvene dinamike, sproščanja ipd.,
  • pripravo poglobljenih osebnih planov
  • ter redno spremljanje napredka.

Primerna je za vse, ki se že dlje časa borijo s prekomerno telesno težo, ki poleg obsežne izbire komplementarnih terapij, potrebujejo poglobljeno stalno asistenco terapevta in ki želijo izgubiti več kot 5 kilogramov. Po uvodnem, informativnem delu in pripravi plana vadbe, lahko le-to izvajate samostojno. Terapije Linea Snella, združene s Snelly Star asistenco, zagotavljajo 100% uspeh, podprt s pisnim jamstvom za uspeh!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA