Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Snelly Star asistenca

Snelly Star asistenca nudi obiskovalkam popolno individualno asistenco skozi celotno trajanje izbranega programa. Vključuje:

  • poglobljeno svetovanje s področja prehrane, vadbe, čustvene dinamike, sproščanja ipd.,
  • pripravo poglobljenih osebnih planov
  • ter redno spremljanje napredka.

Primerna je za vse, ki se že dlje časa borijo s prekomerno telesno težo, ki poleg obsežne izbire komplementarnih terapij, potrebujejo poglobljeno stalno asistenco terapevta in ki želijo izgubiti več kot 5 kilogramov. Po uvodnem, informativnem delu in pripravi plana vadbe, lahko le-to izvajate samostojno. Terapije Linea Snella, združene s Snelly Star asistenco, zagotavljajo 100% uspeh, podprt s pisnim jamstvom za uspeh!

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA