Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

100% garancija uspeha

-1, -2, -3 konfekcijske številke? Celulit? Slab tonus?

V Linea Snelli kot prvi v zgodovini ekskluzivno nudimo nakup konkretno zajamčenega rezultata. Ko je rezultat dosežen, je program zaključen. Brez vsakršnih presenečenj, predvsem pa brez vsakršnih doplačil! Pisno jamstvo velja pri vpisu v “vse v enem” Snelly star program, najcelovitejši program oblikovanja ženskega telesa na tržišču.

  1. Katere terapije vključuje? Vse najsodobnejše terapije, ki so dostopne na tržišču.
  2. Koliko terapij? Kolikor je potrebno, predvsem pa brez vsakršnih doplačil!
  3. V kolikem času bo rezultat dosežen? V najkrajšem možnem času. V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v mesecu dni (10ih obiskih)!
  4. Vaše tveganje? Nikakršno! Linea Snella jamči za rezultat, za kakovost kvalitete storitve, za trajnost rezultata in za najboljšo ceno v razmerju kakovost/cena.
  5. Pošteno? Povsem pošteno in povsem varno!

Vse kar šteje, je vaš končni rezultat!

Snelly Star program zajamčene izgube centimetrov združuje natančno to, kar sodobna ženska potrebuje za doseg in ohranjanje svojega cilja, nič več in nič manj. Popolnoma individualiziran program omogoča vsebinsko, časovno in cenovno najoptimalnejšo rešitev na tržišču.

Učinkovitost metode Linea Snella potrjuje več kot 30 let izkušenj v več kot 120 centrih po svetu in tisoče zadovoljnih obiskovalk. Tako zelo smo prepričani, da je Linea Snella najboljša pot do vaših ciljev izgube odvečne telesne teže in preoblikovanja telesa, da vam nudimo vračilo denarja, v kolikor tekom svojega Linea Snella Star programa ne bi dosegli zastavljenih ciljev.

Ko opredelite svoje cilje in skupaj z Linea Snella terapevtom izberete najustreznejši Snelly Star program, podpišemo pisno jamstvo za uspeh. Določa skupno vsoto centimetrov, ki mora biti izgubljena po celem telesu. Program traja, dokler rezultat ni dosežen. V primeru, da kljub spoštovanju pogojev ne dosežete dogovorjenega rezultata, ste upravičeni do vračila sorazmernega zneska, glede na dejansko dosežen rezultat.

100% zajamčen rezultat! 100% varen nakup!

Linea Snella vam nudi:

  • Pisno jamstvo za uspeh
  • Jamstvo kvalitete storitve
  • Jamstvo trajnosti rezultata
  • Jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta / cena!

Garancija na ceno

V kolikor pri drugemu ponudniku storitev najdete program, ki je po vsebini, kvaliteti storitve in doseženih rezultatih, v istem časovnem obdobju, enakovreden programu zajamčenih centimetrov Snelly Star in ponuja nižjo ceno, vam vaš osebni Snelly Star program podarimo. V Linea Snella namreč ni izgub – ne v času, ne v denarju! Le kaj lahko torej izgubite – poleg odvečnih kilogramov in centimetrov, seveda?!

Pogoji poslovanja:

Velja pri vpisu v Snelly Star program. Po prvem brezplačnem in popolnoma neobvezujočem posvetu boste prejeli vse podrobne informacije in natančne izračune vezane na vaš osebni program, kot tudi opredelitev zajamčene izgube centimetrov ter pravila, ki se navezujejo na pisno jamstvo za uspeh.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA