Praznujemo 25 let! Podarjamo vam 25% POPUST na vse redne programe oblikovanja telesa in GRATIS pomlajevanje obraza! Rezervirajte svoj brezplačni posvet še danes. Veselimo se srečanja z vami!

Metoda Linea Snella

Celosten in poglobljen pristop za vaše pisno zajamčene rezultate.

 • Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot bi si želeli?
 • Trpite zaradi kronične preutrujenosti?
 • Ne najdete poti iz začaranega kroga nezdravih vzorcev in slabega počutja?
 • Se vam težko izgubljeni kilogrami vztrajno vračajo?
 • Si želite živeti samozavestno, kot najboljša različica sebe?

Se kdaj vprašate, koliko časa in energije, ob vsakodnevnih obveznostih in stresu, posvetite le SEBI?

Zadovoljstvo s svojim izgledom, dobra psihofizična pripravljenost in odlično počutje so pomemben ključ do izpolnjenega, uravnoteženega in srečnega življenja.

Ste razočarani nad svojo zadnjo neuspešno dieto? Trendovskim programom online vadbe? Liposukcijo?

Posamezni pristopi, nepovezani v celoto, enostavno ne delujejo. Nizkoenergijska dieta začasno zniža telesno težo, vendar ne poskrbi za obliko in tonus telesa ter odpravo celulita.

Naporna vadba prinese rezultate na mišičnem tonusu, a največkrat pomeni hormonsko neravnovesje, preutrujenost, izgubo graciozne ženske linije in mehkobe. Invazivni postopki, kot je npr. liposukcija, rešujejo težave telesnega obsega, vendar ne zmorejo bistveno znižati telesne teže. 

Psihološko svetovanje lahko osvetli določena neželena prepričanja in vedenjske vzorce, a ga je potrebno kombinirati s konkretno strategijo za vzpostavitev psihofizične kondicije.

Skrivnost uspešnega hujšanja je celosten pristop.

Svoje cilje dosežete hitreje in udobneje.

V 9-ih centrih Linea Snella po Sloveniji poskrbimo za idealno ter individualno kombinacijo najučinkovitejših terapij in svetovanj po vaši meri. Vadimo kot prave dame. Zleknjene, z razbremenjeno hrbtenico in sklepi. Učinki vadbe so v sorazmerju z udobjem in so kar 3 do 4 krat močnejši! V 20 do 25 minutah izgubite do 1200 kalorij. Za to so zaslužene naprave Linea Snella, ki telesu pomagajo s toploto 37°C in infra žarki.

V povprečju izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše vzdrževanje ciljne telesne teže. Predvsem pa se celostno poglobite vase in poiščete strategijo za osvoboditev iz okov neudobja v lastnem telesu. Tako celostno poskrbite za svojezdravje, počutje in lepoto. Vložene urice pa so resnično optimalno izkoriščene.

Zavedamo se, da je vaš čas omejen. Zato udeležba v programu Linea Snella zahteva le dve uri tedensko.

V tem času:

 • opravite individualno vadbo pod temperaturo 37°C in pod infrardečimi žarki,
 • poskrbite za tonus tkiva in se sprostite v “savni,
 • učvrstite kožo in izboljšate celulitno stanje
 • ter se naučite, kako vzpostaviti in samostojno vzdrževati uravnotežen življenjski slog.

V Linea Snelli so vaši rezultati 100% zajamčeni.

V Linea Snelli lahko izberete in kupite svoj zajamčen rezultat. Programi oblikovanja telesa so povsem individualno prilagojeni vašim osebnim potrebam. Vključujejo napredno vadbo, strokovna svetovanja in najsodobnejše terapije oblikovanja telesa. Hkrati pa so tudi vsebinsko neomejeni. Šele, ko dosežete svoj zajamčen rezultat, je vaš program zaključen. 

Po zaključku rednega programa vam nudimo še več mesečno brezplačno kontrolo in meritve. V Linea Snelli torej izgubite le odvečne kilograme, centimetre in nezdrave navade.

ls-16

S programi po metodi Linea Snella® poskrbite za:

 1. Hujšanje – odpravo odvečnih kilogramov
 2. Oblikovanje telesa – zmanjšanje obsega telesa na kritičnih točkah, tam kjer si to najbolj želite
 3. Zmanjšanje celulita
 4. Učvrstitev in izboljšanje tonusa tkiva
 5. Vzdrževanje primerne telesne teže in forme
 6. Udobje in odlično počutje v lastnem telesu

Kaj združuje metoda Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je prejel Nobelovo nagrado, ker je dokazal, da je delovanje encimov, odgovornih za pretvorbo maščobe v vir energije, najučinkovitejše pri telesni temperaturi 37 °C. Sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja je dr. Angelo Barrasso, italijanski “oče” metode Linea Snella, trgu predstavil revolucionarni aparat Thermoslim. Z njim je optimalno združil učinke optimalne telesne temperatureinfrardečih žarkov in ciljne vadbe ter tako razvil metodo, ki je danes zaščitena pod blagovno znamko Linea Snella®, kar v prevodu pomeni vitka linija. Med le 25-minutno vadbo v Thermoslim-u centimetre in maščobne obloge izgubljamo ciljno, na najbolj kritičnih delih telesa.

Rezultate pri izgubi telesne teže in obsega dopolnjuje tudi vadba na Thermobike-u, ki je odličen za odpravo trdovratnih maščob na bokih, stegnih in zadnjici. Delovanje Thermoslima in Thermobika dopolnjuje Bodywarm, ki omogoča, da koža ostaja čvrsta in mehka ne glede na izgubljeno odvečno težo.

Širok izbor najsodobnejših dodatnih terapij, kot so ultrazvok– kavitacijaradiofrekvencakriolipolizabiodermogenezavibracijska vadba in pressoterapija, pa omogoča še odličnejše in hitrejše rezultate ter popolnoma prilagojen pristop glede na vaše individualne potrebe.

Spremljajoče storitve, kot so Snelly Star asistencaSnelly asistencaSnelly točkovni sistem in Snelly Slim Control sistem, še dodatno dopolnjujejo metodo, kar omogoča najboljše možne rezultate pri oblikovanju ženskega telesa. To je tudi razlog, da lahko učinkovitost metode Linea Snella podpremo s pisnim jamstvom vračila denarja, hkrati pa s pomočjo Snelly Slim Control sistema zagotavljamo trajne rezultate.

Ker ne verjamemo v konfekcijski pristop, so vsi programi v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Z Linea Snello svoje zajamčene cilje dosežete hitro, udobno, predvsem pa povsem varno!

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Že 25 let skrbimo za telesne in osebne preobrazbe naših obiskovalk.

Linea Snella letos praznuje 25 let.  Na tisoče žensk v več državah je s svojimi zgodbami o uspehu pustilo svoj pomemben pečat dragocenih izkušenj. Pridružite se jim tudi vi!

Zagotovite si vitko linijo in sproščeno bivanje v lastnem telesu. Hkrati pa ponovno vzpostavite poglobljen stik s seboj, ki bo pogoj za dolgoročno in celostno osebno zadovoljstvo.

Dobrodošli na prvem koraku vaše preobrazbe.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA