ČRNI PETEK V LINEA SNELLI! Le do 28.11. - 50% POPUST NA VSE! Izkoristite izjemno ponudbo in rezervirajte svoj termin brezplačnega posveta še DANES!

Metoda Linea Snella

Celosten pristop za dosego zajamčenih in trajnih rezultatov!

Imate občutek, da ste ujeti v lastnem telesu, ki ni takšno, kot bi si želeli? Vas motijo odvečni kilogrami, trdovratne maščobne obloge na kritičnih predelih telesa, celulit in slaba psihofizična kondicija? Ste naveličani zapravljati denar za najsodobnejše, trendovske pristope in ostati brez pričakovanih rezultatov?

Posamezni pristopi, nepovezani v celoto, enostavno ne delujejo! Dieta lahko začasno zniža telesno težo, vendar ne poskrbi za obliko in tonus telesa ter odpravo celulita. Naporna vadba lahko prinese rezultate na mišičnem tonusu, a največkrat pomeni izgubo graciozne ženske postave. Kavitacija in sorodni estetski postopki rešujejo težave celulita in obsega, vendar samostojno ne zmorejo znižati telesne teže. Rešitev? Individualen in celosten pristop.

Metoda Linea Snella® velja za eno najučinkovitejših naravnih in neinvazivnih metod oblikovanja telesa na svetu

Razvita in izpopolnjena je bila v več kot 38-ih letih delovanja na mednarodnem tržišču, v več kot 120-ih centrih. Pridružite se deset tisoče zadovoljnim obiskovalkam, ki so že uspešno preoblikovale svojo postavo, dosegle želeno in trajno formo ter celostno izboljšale kakovost svojega življenja! Z vami v Sloveniji smo že 24 let.

ls-16

S programi po metodi Linea Snella® poskrbite za:

  1. Hujšanje – odpravo odvečnih kilogramov
  2. Oblikovanje telesa – zmanjšanje obsega telesa na kritičnih točkah, tam kjer si to najbolj želite
  3. Zmanjšanje celulita
  4. Učvrstitev in izboljšanje tonusa tkiva
  5. Vzdrževanje primerne telesne teže in forme
  6. Udobje in odlično počutje v lastnem telesu

Svetovna revolucija na področju oblikovanja telesa – 100% zajamčen rezultat!

Svoje zajamčene cilje dosežete kar 3 do 4 krat hitreje, udobno, predvsem pa povsem varno. Povprečno izgubite 1 konfekcijsko številko v le 4-ih tednih (10-ih obiskih), kar sovpada s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije in vzpostavlja optimalne pogoje tudi za kasnejše učinkovito vzdrževanje ciljne telesne teže.

V Linea Snelli lahko ekskluzivno in prvič v zgodovini izberete in kupite svoj konkretno zajamčen rezultat. Šele ko ga dosežete, je vaš program zaključen! Brez presenečenj, brez doplačil. Prav tako vam nudimo jamstvo kvalitete storitve, jamstvo trajnosti rezultata ter jamstvo najboljše cene v razmerju kvaliteta/cena. Le kaj lahko torej izgubite – poleg odvečnih kilogramov in centimetrov, seveda?!

Kaj združuje metoda Linea Snella®?

Nizozemski znanstvenik Van’t Hoff je prejel Nobelovo nagrado, ker je dokazal, da je delovanje encimov, odgovornih za pretvorbo maščobe v vir energije, najučinkovitejše pri telesni temperaturi 37 °C. Sredi osemdesetih let prejšnjega stoletja je dr. Angelo Barrasso, italijanski “oče” metode Linea Snella, trgu predstavil revolucionarni aparat Thermoslim. Z njim je optimalno združil učinke optimalne telesne temperature, infrardečih žarkov in ciljne vadbe ter tako razvil metodo, ki je danes zaščitena pod blagovno znamko Linea Snella®, kar v prevodu pomeni vitka linija. Med le 25-minutno vadbo v Thermoslim-u centimetre in maščobne obloge izgubljamo ciljno, na najbolj kritičnih delih telesa.

Rezultate pri izgubi telesne teže in obsega dopolnjuje tudi vadba na Thermobike-u, ki je odličen za odpravo trdovratnih maščob na bokih, stegnih in zadnjici. Delovanje Thermoslima in Thermobika dopolnjuje Bodywarm, ki omogoča, da koža ostaja čvrsta in mehka ne glede na izgubljeno odvečno težo.

Širok izbor najsodobnejših dodatnih terapij, kot so ultrazvok– kavitacija, radiofrekvenca, kriolipoliza, biodermogeneza, vibracijska vadba in pressoterapija, pa omogoča še odličnejše in hitrejše rezultate ter popolnoma prilagojen pristop glede na vaše individualne potrebe.

Spremljajoče storitve, kot so Snelly Star asistenca, Snelly asistenca, Snelly točkovni sistem in Snelly Slim Control sistem, še dodatno dopolnjujejo metodo, kar omogoča najboljše možne rezultate pri oblikovanju ženskega telesa. To je tudi razlog, da lahko učinkovitost metode Linea Snella podpremo s pisnim jamstvom vračila denarja, hkrati pa s pomočjo Snelly Slim Control sistema zagotavljamo trajne rezultate.

Ker ne verjamemo v konfekcijski pristop, so vsi programi v celoti individualizirani in prilagojeni vašim željam in potrebam. Z Linea Snello svoje zajamčene cilje dosežete hitro, udobno, predvsem pa povsem varno!

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA