V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Snelly Basic

Osnovni program zniževanja telesne teže in obsega

Želite izgubiti manjše število kilogramov, zmanjšati obseg in izboljšati svojo formo?

Snelly Basic program je primeren za obiskovalke, ki želijo izgubiti le nekaj kilogramov (največ 3 do 5 kg) in/ali do 1 konfekcijsko številko, ki ne potrebujejo asistence in nimajo konkretnejših težav s celulitom ali slabim tonusom tkiva. Koristijo ga lahko tudi obiskovalke, ki so že uspešno zaključile Snelly Star program in želijo predvsem vzdrževati ustrezno telesno težo in obseg.

Program vključuje vse osnovne terapije Linea Snella ter osnovno prehransko svetovanje. Izvaja se 1 do 3-krat tedensko oziroma 5 do 10-krat mesečno, prilagojeno vašim osebnim željam in potrebam.

Paket vsebuje naslednje terapije

Paket vsebuje naslednje storitve

Primerjava paketov


Snelly Star
Snelly Star

od 340€ dalje na mesec


Snelly Basic
Snelly Basic

od 125€ dalje na mesec


Snelly Lifestyle
Snelly Lifestyle

od 260€ dalje na mesec
Čas trajanja od 1 do 10 mesecev 1 mesec 3,6 ali 12 mesecev
Št. točk/terapij mesečno najmanj 20 od 10 do 20 od 10 do 20
Rezultat cm/skupno Pisno jamstvo od 10 do 100 cm, možna izguba do 300 cm od 10 cm dalje predvsem za vzdrževanje fit forme
Rezultat kg do 30 kg od 3 – 4 kg predvsem za vzdrževanje fit forme
Pisno jamstvo DA NE NE
Posebne promocije PREVERITE TUKAJ PREVERITE TUKAJ PREVERITE TUKAJ
Priporočilo Program za zdravo in trajno zniževanje prekomerne telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih mestih, odpravo celulita, izboljšanje tonusa ter vzpostavitev dobre fizične forme. Program za zdravo in trajno zniževanje prekomerne telesne teže, zmanjšanje obsega na kritičnih mestih ter vzpostavitev dobre fizične forme. Program za preventivno in trajno vzdrževanje primerne telesne teže, zdravega in čvrstega tonusa tkiva ter dobre fizične forme.

 

Za mesečno obročno odplačevanje se individualno dogovorite v posameznem centru Linea Snella.

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA