V 10-ih centrih Linea Snella po Sloveniji z največjo mero skrbnosti in odgovornosti skrbimo, da svoje PISNO ZAJAMČENE rezultate dosežete v varnem in prijetnem okolju. Za vstop je potrebno izpolnjevati PCT pogoj. Vnovčite lahko tudi BON 21. Veselimo se srečanja z vami! Vaša Linea Snella

Termo blazina

Termo blazina, trikratni učinek za zdravje in lepoto

Vaša koža ima rada toploto! S toploto koži pomagamo, da se sprosti, zdravi in čisti. V lepotnih centrih Linea Snella uporabljamo različne metode in terapije za hujšanje, oblikovanje telesa, odstranjevanje celulita in regeneracijo kože, ki uporabljajo toploto. Ena izmed priljubljenih je terapija s termo blazino.

Nadzorovano segrevanje telesa za želene rezultate

Medtem ko sproščeno ležite, odeti v termo blazino, ozračje okoli vašega telesa krožno ogrevamo z infrardečo toploto na prijetno temperaturo. Naprava, ki poganja termo blazino, skrbi za ohranjanje konstantne temperature. Terapevt Linea Snelle pa regulira nivo glede na specifične potrebe vašega telesa. Glede na vaše želje se lahko osredotočimo na bolj specifične dele telesa, kot so trebuh, prsni koš, stegna in zadnjica.

Terapija v termo blazini je idealna za razstrupljevalne, proticelulitne in prečiščevalne negovalne postopke. Počutje osebe po opravljeni terapiji je izjemno lahkotno, saj z njo spodbujamo tako razstrupljanje telesa kot tudi zmanjšanje obsega, hkrati pa kožo nahranimo in vplivamo na njeno hitrejšo regeneracijo.

Med postopkom na kožo dodatno nanesemo ciljno izbrane kozmetične proizvode, ki pospešujejo presnovo in potenje, izboljšajo tonus in s tem še dodatno pripomorejo k hitrejšemu oblikovanju telesa. Termo blazina pomaga tudi pri cirkulaciji krvi, umirja bolečine, odpravlja vnetja, niža krvni tlak, upočasnjuje staranje in odpravlja utrujenost.

Trojni učinek: zdravje, hujšanje in odstranjevanje celulita

  • Zdravljenje telesa in sproščanje duha

Med terapijo s termo blazino se bodo sprožili procesi, ki bodo pospešili presnovo v telesu, kar poviša nivo razstrupljanja, zato bo v krajšem času kot sicer več strupenih snovi zapustilo vaše telo. To je lahko odlična osnova za začetek popolnega razstrupljanja telesa. Pri tem bo seveda nujno tudi to, da iz svojega jedilnika odstranite procesirano hrano z veliko sladkorja in soli. Tudi pri tem vam bodo pomagali terapevti v centrih Linea Snella, kjer vsakega posameznika obravnavamo celostno in se resnično posvetimo njegovemu napredku.

Terapija s termo blazino tudi pospešuje obtok krvi, zato se vaša koža hitro obnavlja in sprosti. Pri kroničnih bolnikih lahko termo blazina deluje protivnetno, blaži bolečine, niža krvni tlak in pomaga pri odpravljanju utrujenosti. Zelo jo priporočamo tudi našim strankam po zaključenih aktivnih terapijah Thermoslim, Thermobike ali vibracijski vadbi.

  • Zmanjševanje obsega pasu

Hujšanje in zdravljenje celotnega telesa gresta v večini primerov z roko v roki. Tako je tudi pri terapiji s termo blazino. Ko pospešujemo nekatere ključne funkcije telesa (kot na primer odvajanje vode z znojenjem, krvni pretok, delovanje limfnega sistema …), ga hkrati regeneriramo in razstrupljamo. Del tega razstrupljanja zajema tudi odstranjevanje odvečnih maščob. Ko vaše telo segrevamo, to vpliva tudi na pospešitev srčnega utripa, kar pripomore k pospešenemu topljenju maščobnih zalog. K sreči začnejo maščobe najprej izginjati tam, kjer jih je preveč, torej na delih telesa, kjer nas najbolj motijo. Zato se bodo rezultati najprej pojavili npr. na obsegu pasu.

  • Odstranjevanje celulita

Celulit ali pomarančna koža le delno nastane zaradi nalaganja maščob v telesu. Če odstranite vir maščob s tem, da se začnete bolj zdravo prehranjevati, celulit žal ne izgine kar sam od sebe. Zato se s težavami pri odstranjevanju celulita iz najbolj problematičnih delov telesa borijo velikokrat tudi ženske s sicer odlično postavo. Terapija s termo blazino vam bo v veliko pomoč, saj koži pomaga, da se na naraven način znebi celulita in se regenerira.

Med postopkom ciljnega segrevanja telesa s termo odejo na kožo nanesemo izbrane kozmetične izdelke, ki pospešujejo presnovo in znojenje, izboljšajo tonus in s tem še dodatno pripomorejo k hitrejšemu oblikovanju telesa. Tudi v tem primeru bodo rezultati najprej vidni ravno tam, kjer si jih najbolj želite: na stegnih in zadnjici.

Termo blazina je primerna za vse

Terapijo s termo blazino priporočamo predvsem obiskovalkam, ki se želijo trdovratnih maščobnih oblog in celulita znebiti po zaključku katerih izmed aktivnih terapij oziroma vadb, ki jih ponujamo v centrih Linea Snella (recimo Thermoslim ali Thermobike), pa tudi za regeneracijo kože in telesa ter odpravljanje celulita pri ženskah nasploh. Ne nazadnje bo terapija s termo blazino koristila vsem, ki si želite globokega sproščanja in pasivnega oblikovanja telesa, odvajanja zastale vode in splošne regeneracije telesa, saj se boste po terapiji takoj počutile lažje in bolj vitalne.

Vsi aparati v centrih Linea Snella so evropskega porekla in izpolnjujejo najzahtevnejše standarde.

Naročite se na brezplačni posvet.

Druge terapije, ki bi vas lahko zanimale:

Brezplačen posvet
Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2017 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA