Ste pripravljeni na poletje?! Izgubite lahko še do 2 konfekciji! Ujemite "POPOLN BIKINI ZADETEK" - vitko linijo s kar 75% popustom! Zadnji paketi!

Tinkara Kovač

Tinkara Kovač je v Linea Snelli našla pot do uravnoteženega življenja

Tinkara Kovač uživa v glasbi, ob tem pa baterije polni v centrih Linea Snella. Pravi, da je program Linea Snella idealna kombinacija umetniškemu ustvarjanju, saj v tistih nekaj uricah tedensko res celostno poskrbi za svoje telo, dušo in splošno formo. 

Tinkara Kovač uspešno ohranja svojo kondicijo, ob tem pa priznava, da je v Linea Snelli resnično našla pot do uravnoteženega življenjskega sloga: “Prvič, drugič, tretjič, ko sem prestopila prag centra Linea Snella sem vedela, da tega programa ne bom nikoli prekinila. Ključno in pomembno se mi zdi, da zdrav življenjski slog gojim celo življenje, saj to pomeni skrb zase, za svojo dušo in svoje telo. In ko se človek v svojem telesu dobro počuti, potem lahko ustvarja in izpolnjuje svoje poslanstvo.” 

Tinkara Kovač v Linea Snelli Tinkara Kovač v Linea Snelli

Tinkara pridno izvaja svoj individualno osnovan Snelly Star program, oblikuje telo v Thermoslimu, nadvse pa uživa v Bodywarmu, kjer ji ozon pomaga ohranjati čaroben glas: “Bodywarm mi je res všeč, saj je neke vrste nagrada za trud, ki dodatno poskrbi za mojo kožo. Kar je pa še zanimivo je to, da tekom terapije inhaliram ozon, ki je pravi balzam za glasilke. To je počel tudi veliki Luciano Pavarotti…”.

Tinkara Kovač v centru Linea Snella

Več si poglejte v videu, kjer je Tinkara spregovorila o svoji izkušnji v centrih Linea Snella.


Čutite, da je prišel čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Z nasmehom na obrazu topimo odvečne kilograme in centimetre ter preganjamo slabo voljo! VESELIMO se vaše preobrazbe.

Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet.

Brezplačen posvet

 

Skrij
Brezplačen posvet
Izpolnite spletni obrazec
in si zagotovite svoj termin za
Brezplačen posvet
Certifikat odličnosti

Ponosni smo, da je podjetje Linea Snella d.o.o. ponovno prejemnik certifikata Zlata bonitetna odličnost (Bisnode).

Po analizah za leto 2019 naše podjetje spada med 6,8% najboljših pravnih subjektov v Sloveniji in se uvršča v najvišji razred bonitetne odličnosti AAA. Med 163.642 registriranimi podjetji v Sloveniji bonitetno odličnost AAA dosega zgolj 6.944 podjetij.
Podjetje, ki izkazuje zlato boniteto odličnosti, predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Spletni piškotki

Spletna stran www.lineasnella.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. S klikom na gumb«DA« soglašate z njihovo namestitvijo. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

DA